Ak Parti Tepebaşı İlçe Kongresi Ali Güven Uygulama Otelcilik bahçesinde yapıldı.

 Kongrede mevcut başkan Hakan Çizmelioğlu güven tazeledi.

Kongreye MKYK üyesi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İl Başkanı Zihni Çalışkan ve çok sayıda davetli ile partili katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan Çizmelioğlu, "

Tepebaşı ilçemizin 5. Olağan Kongresine, düğünümüze hoş geldiniz..

Ülkelerin tarihinde önemli kader anları vardır ve şehirler de kaderleriyle var olurlar. Biliyoruz ki unutulan tarih tekrarlanır. Biz tarihimizi unutmayacağız, unutturmayacağız.. Geçmişimizin vatansever evlatlarını da unutmayacağız. Aziz şehitlerimizi ve Bu kutlu dava için bugüne kadar alın teri dökmüş ve ebediyete irtihal etmiş tüm büyüklerimizi, tüm kardeşlerimizi Rahmet ve şükranla anıyorum..

Partimizin kuruluşundan bugüne, bizden önce görev yapmış saygı değer ilçe başkanlarım, Sayın Kurucu merkez ilçe başkanım Hasan Tuç, Tepebaşı ilçemizin kurucu başkanı Sayın Ahmet Akçay, bayrağı sırasıyla devir almış Sayın Ahmet Sivri Başkanım, İlçe Başkanımız ve sonrasında İl Başkanımız olan Sayın Dündar Ünlü Başkanım, Sayın Ertuğrul Dindar Başkanım ve Sayın İbrahim Yılmaz Kaynarca başkanıma ve tüm yönetim kurulu üyelerine, Millete hizmet yolunda şehrimize ve Tepebaşımıza yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.


Bu değeri ve manası bizler için çok büyük anlamlar taşıyan kongremizde bizleri yalnız bırakmadığınız, partimizin bayram günü olarak saydığı bugünde heyecanımızı paylaştığınız, bu davanın her türlü küslüğün ve kırgınlığın üzerinde, birlik ve beraberlik davası olduğunu gösterdiğiniz için her birinize ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum.

Gönül isterdi ki kongremizi çok daha coşkulu, çok daha kalabalık, daha iç içe, kucaklaşarak ve sarılarak yapalım. Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi tedbirleri gereği içimiz buruk, kongremizi tüm teşkilatımızla kucaklaşamadan gerçekleştiriyoruz. Ama biliyorum ki gönüllerimiz bir…

Cenab-ı Allah başka sıkıntı göstermesin diye dua ediyorum..  Salgından dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, mücadele içinde olanlara acil şifalar diliyorum. Bu dönemi başarıyla atlatmamıza öncülük eden, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm kamu kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına minnettarız..
 

Memleketimiz ve kardeş ülkemiz Azerbaycan açısından önemli anlar yaşadığımız bu günlerde canımızdan can gördüğümüz Azerbaycan halkının haklı davası Karabağ’da kardeşlerimizin en kısa sürede zafere ulaşmalarını diliyor, bu hak davalarında her zaman yanlarında olduğumuzu bir kere daha vurgulamak istiyorum. Savaş suçu sayılan bu hain saldırılarda şehit olan Azerbaycan’lı kardeşlerimizi rahmetle anıyorum.

Değerli hazirun,

Bizler bir çivinin yeri geldiğinde bir memleketi, bir milleti kurtardığı bilinciyle bu hizmet hareketindeki yerimizi asla küçük görmedik. Kurulduğu günden bu yana doğru bildiğimiz ve hak saydığımız bu davaya gönül verdik, sahip çıktık. Gün oldu sandık başında, gün oldu bu kürsülerde milletimizin hakkını savunduk, haksızlığa meydan okuduk. Bu yol uzun ince bir yol dedik, ama bir an bile dönmeyi düşünmedik, bir dirhem eğilmedik. Daha ileriye taşımak için çalıştık, çalışıyoruz. Yedi düvele karşı dimdik duran Recep Tayyip Erdoğan gibi liderimiz olduktan sonra, alsalar da ömrümüzü dönmeyiz Hak yolundan.

Değerli yol arkadaşlarım, geçen yılın Şubat ayında bayrağı devraldığımız Tepebaşı teşkilatında yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, gençlik kollarından gelen birikimimizle bugüne kadar önemli adımlar attık. Sorunları yerinde tespit edip, çözümüne hemşerilerimizle birlikte çalıştık. Yok sayılan, cezalandırılan mahallerimizin sesi, dertlerinin ortağı olduk.  Mühür bizde olmasa da, yanlış işlere vurulan mührün de dimdik karşısında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Tepebaşında yaşayan tüm hemşerilerimize buradan bir kez daha sesleniyorum, Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, değerli Tepebaşılı hemşerilerim sesimize kulak verin. Biz Tepebaşına seçim öncesi yada seçim sonrası diye bakanlardan asla olmayacağız.

Bugüne kadar Kadın kollarımız evlerini, eşlerini ve çocuklarını ihmal ettiler ama memleketi asla ihmal etmediler. Gençlik kollarındaki kardeşlerim üzerlerine karda yağdı, yağmurda ıslandılar ama asla büyüklerine saygıda kusur etmediler ve davalarından geri dönmediler. Mahalle başkanlarım evlerinin kapısını görmeden kapı kapı gezdiler, Sandık başkanlarım bir oy için mücadele ettiler ama asla vazgeçmediler.. Allah hepsinden razı olsun.

Biz çöp toplamayı hizmet, kaldırım yapmayı lütuf sayanlardan olmayacağız.
Bizler Batıkent’e nasıl bakıyorsak Çamlıca’ya da öyle bakacağız. Şirintepe’ye, Fevzi Çakmağa ne kadar gidip derdiyle dertleniyorsak, Uluönder’e Bağlar’a, Tunalı’ya, Fatih’e ve Muttalip’a o kadar gideceğiz.

Bugün kapısına gitmediğinizin, yarın derdine derman olamazsınız. İşte seçimden seçime kapı çalanlar bugün her şeyden bir haberler. Bu anlayışla devam edenlerle Tepebaşı’nın derdi dün bitmedi, bugün bitmedi ama yarınları da bunlara bırakmadık ve bırakmayacağız.

Biz 18 yıldan bu yana hükümetimiz yatırımlarıyla donattığımız Tepebaşının, belediyecilik hizmetlerinden mahrum kalmasına seyirci kalmayı asla düşünmedik. Bizler milleti oyalamak yerine, kapısını çalalım sesine kulak verelim. Yüküne omuz verelim, gönülden selamını alalım. Kanayan yarasına merhem, sevincine ortak olalım. Dün neysek yarında o olalım. Az konuşup çok çalışalım, doğruyu anlatıp yanlışı gösterelim bilinciyle bir buçuk yıldır olduğu gibi yapıcı muhalefet yapmaya devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durmayı bildik, O’ndan aldığımız düstur ve vatan sevdasıyla, Türkiye’ye koyduğu 2023 hedefi gibi bizlerde 2023 hedeflerimizi koyduk. Seçimsiz dönemde teşkilatımız ile çalışmaya, yarın seçim olacak gibi kapı kapı gezmeye, sokak sokak çalışmaya devam edeceğiz.

Biz herhangi bir davanın mümessili değiliz, Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatıyız. O yorulmadan bize yorulmak olmaz.. Partimizin bayrağını en yukarıda tutmak için tüm nefesimiz tükenene kadar devam edeceğiz.

Birazdan faaliyet raporunda da sunacağımız gibi, görev süremizin yarısı pandemi şartlarına denk gelmesine rağmen yılmadan, gocunmadan hemşerilerimize ulaştık, ulaşmaya devam edeceğiz.

Bizler bu bilinçle yola çıktık. Bugüne kadar bu şiarla bizlere destek veren tüm teşkilat mensubu büyüklerime ve kardeşlerime, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli aileme emekleri ve destekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni dönemde birlikte yol yürüyeceğimiz kardeşlerim, bu yol fedakarlıklarla dolu meşakkatli bir yol, sizlerde bunun bilinciyle bugün buradasınız.. Bu anlamda Allah her birimizin yardımcısı olsun, ben inanıyorum ki bu dava hak davası, bu dava gönülden sahip çıkarak anlatılacak bir dava. Bu yolda durmak bizim için geriye gitmek olacaktır. Bu yüzden biz hep koşacağız, hep koşacağız…

Tekrar katılımlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize bu yolu açan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bizi bu yolda önce milletimize, sonra liderimize karşı mahcup etmesin inşallah.

Sağ olun, var olun, Allaha emanet olun …"

Editör: TE Bilişim