Vatan Partisi İl Başkanı Raif Eşkinat, Riskli  Bölge  ile ilgili Prof. Dr. Can Ayday’ın görüşleri sonrası Büyükşehir elediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in Ayday’ın üzerinde Vatan Partisi’nin “bilinen bir uç parti” olarak nitelenmesine “Evet biz ‘uç partiyiz” diye yanıt verdi.
Düzenlediği basın toplantısında , Büyükerşen’in halka hizmet içeren her konuda desteklediklerini, yararlı projlereni engelleyici odaklarla mücadelesini de desteklediklerini hatırlatan Vatan Partisi İl Başkanı Eşkinat, “Vatan Partisi olarak, Atatürk Devrimlerinin tekrar toplumsal dinamiğin merkezine yerleştirilerek Vatanımızı ve Milletimizin hak ettiği yeri kazanması için mücadele ediyoruz. Bizden başka bu uğurda savaşan parti yoktur, diğerleri yollarını şaşırdılar. Demek ki biz ‘uç parti’yiz” dedi.
Çağdaş eğitime, bilime, sanata, külütel gelişmeye, hür düşünceye önem veren ve bunu yaşam biçimine dönüştüren ‘uç parti’si olduklarını belirten Eşkinat, “!’Kentsel Dönüşüm’ projelerini, bilimsel ve toplumsal vicdan  temsilcisi olarak etkinlik alanımıza yerleştirmekteyiz. Biz bu Cumhuriyetin ‘uç partisi’yiz” diye konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim