Delil Ateş, parti binasında yaptığı açıklama ile milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Üniversitede ekonomiyi okuduğunu ifade eden Delil Ateş, en büyük sevdası, en büyük hayali olan Akil Gençler’i, Edirne’den Hakkari’ye kadar olan gençlerin, Çanakkale ruhuyla kalbi atan gençler ile bir araya gelerek gençliğin kalbi Eskişehir’de kurduklarını söyledi.

 Akil Gençler’i kurarken ilk söyledikleri ; “Gençlerin kanıyla yazılmış bir darbe anayasası var. Gençlerin fikirleriyle yazılması gereken yeni ve sivil bir anayasaya ihtiyaç var” dedikleri olduğunu ifade eden Delil Ateş, “ Bununla ilgili Türkiye genelinde çalışmalar yaptık. Dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gençler artık düşüncelerini her platformda özgür bir şekilde dile getiriyorlar. Birlik beraberliğimize yönelik bu kutlu yürüyüşe yapılacak bütün operasyonların karşısında hep birlikte duracağız” dedi.

 24 haziran tarihin bir süreç olduğunu belirten Ateş şunları söyledi:

“ Tecrübemizle gençliğin ruhunu siyasete taşımak için bu seçimde aday adayı olma kararı aldık. Sizlerin huzurunda aday adaylığımı ilan ediyorum. Eskişehir Anadolu kardeşliğinin en güzel yansımasıdır. Böyle bir şehirde beni aday adaylığına iten gençliğin şehri olması. İnşallah Eskişehir’de kısmet olursa vekil olarak çalışmalara devam edeceğiz. Yunus Emre’nin dediği gibi biz gönüller yapmaya geleceğiz. Olurda kısmet olmasa da biz sizler ile beraber partimizin emrinde olacağız. Zaten hep sahadayız, yine de sahada olmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim