Geçen dönem CHP'den Eskişehir Milletvekili olan ve daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na danışman olan Cemal Okan Yüksel sosyal medya sayfasında 'kurultay tartışmaları'na değinerek taraflara "Her iki tarafta biziz" diye seslendi.

Gündemi işgal eden Olağanüstü Kurultay çağrısı ile ilgili gelinen noktanın endişe verici olduğunu kaydeden ve her iki taraftı da uyaran Cemal Okan Yüksel şunları söyledi:

"Açıklamalar , sayılar havada uçuşuyor. Her iki taraf da karşıdakini 'yalancı' durumuna düşürmek için elinden geleni yapıyor. Twitterda ilan edilmemiş bir savaş sürüyor.

Bu cevvaliyeti AKP karşısında gösterseydik çoktan iktidar olmuştuk. Ben demiyorum, vatandaştaki algı bu. Tarafları kimin kurduğu partide siyaset yaptıklarını hatırlamaya çağırıyorum. Tarafları rakiplerinin kim olduğunu hatırlamaya çağırıyorum.

Kimse unutmasın ki her iki taraf da bizim. Her iki taraf da biziz. Hangi taraf ‘yalancı’ çıkarsa çıksın ‘ biz ‘yalancı’ olacağız. Savaş meydanlarında kurulan bir parti twitterda zedeletilmemelidir. CHP herkesten büyüktür ve herkesten uzun ömürlüdür. Nokta."

Editör: TE Bilişim