CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü bayram mesajı yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Süllü, “Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel şekliyle yaşandığı günler olan bayramlarımız, ülkemizde ve dünyanın birçok noktasında yaşanan olumsuzluklar nedeni ile buruk bir sevinç içinde kutlanmaktadır.

Ülkemizde yaşanan hak ihlalleri, adaletsizlikler, hukukun üstünlüğü ilkesinin yok sayılması, demokrasiyi derinden yaralarken, geleceğe olan güvenimizi de sarsmaktadır. Diğer yandan hain terör olaylarında kaybettiğimiz şehitlerimizin acısı, bizlere yeni acılar yaşanmaması için büyük sorumluluk yüklemektedir.

 Tüm bu olumsuzluklara rağmen, zor zamanları bir araya gelerek aşacak tarihsel birikimimiz ve Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda yürüme kararlılığımız, ülkemizi güzel bir geleceğe taşıyacak güç olmaya devam etmektedir.

Bu gücü yüreğimizde hissederek, geleceğe umutla baktığımız, adalet ve barışın egemen olduğu, demokrasi ve özgürlükleri büyüten bir Türkiye dileği ile Kurban Bayramınızı kutlar, sağlık, huzur; mutluluk içinde nice bayramlar dilerim.

Selam ve Sevgilerimle…”

Editör: TE Bilişim