Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof Dr. Yılmaz Büyükerşen; CHP Milletvekilleri Jale Nur Süllü; Utku Çakırözer ve İYİ PARTİ Milletvekili Dr.Arslan Kabukçuoğlu; CHP ve İYİ PARTİ İl başkanlarının katılımları ile mitinge dönüşen Mihalıççık Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Ofisi açılışı sonrası Yunusemre'nin kabrine giderek dua ettiler. 
Yunusemre Beldesi ziyaretlerininde gerçekleştiği günde; Büyükşehir Belediye Başkanı Prof Dr Yılmaz Büyükerşen  Millet İttifakı Adayı Serdar Ulucan'a tam desteğini ifade etti. Büyükerşen, her konuda yanında olduğunu; Seçimlerdeki başarısından tereddütü olmadığını sözlerine ekledi. Açılışların ardından Millet İttifakı Mihallıçcık Belediye Başkanı Adayı Serdar Ulucan; İlçedeki tüm sorunlara çözüm üretmek için projelerinin olduğunu; elele öncelikli ve kalıcı işleri yapacaklarını söyledi.
Mahalle mahalle ; sokak sokak 
Ev ev ; kapı kapı seçim çalışmalarına devam eden ULUCAN; MIHALIÇÇIK' ın yıllardır ertelenen sorunlarını İYİ BELEDİYECİLİK ile Diğer ilçelere Örnek olanaklarının da altını çizdi.

Editör: TE Bilişim