MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Topcu, geçen hafta Cumartesi günü Twetter’ da başlatılan “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne soruyoruz” başlıklı kampanyanın sosyal medyada ve yerel basında büyük yankı uyandırdığını belirtti.  Topcu, "Ve halkımızın kampanyaya gösterdiği ilgi, şehrimizin ne kadar ihmal edildiğini, trafik, alt yapı gibi temel problemlerle bile hiç ilgilenilmediğini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Talep edilen, eleştirilen ve çözüm beklenen konulara bakıldığında kısa ve orta vadede çözülebilecek sorunlar olduğu görülecektir.

Yöneltilen eleştiriler; trafik sorunu, cadde ve sokakların yama yapılarak kurtarılmaya çalışılması, içme suyu sıkıntısı,  birçok mahallenin temel belediye hizmetlerinden yeterince faydalanamıyor olması, yatırımların engellenmesi, usulsüz yapılan işler gibi oldukça haklı eleştiriler.

Evinizden çıkıp, arabanızla şehri gezdiğinizde Emek mahalesi’ni, Erenköy Mahallesi’ni, Gündoğdu Mahallesi’ni,  Huzur Mahallesi’ni, Sultandere’yi, Şirintepe’yi Bağlar bölgesini, Fevzi Çakmak Mahallesini, Çamlıca mahallesi’nin cadde ve sokakların ne durumda olduğunu, her yağmur yağdığında ortaya çıkan altı yapı ve üst yapı yetersizliğini, Belediyeciliğin sadece kent merkezini süslemekten ibaret olmadığını, sizden hizmet bekleyen onlarca mahalle olduğunu siz de göreceksiniz.

22 yıldır bu belediyeyi siz yönetiyorsunuz, gerekiyorsa sizi yönlendiren danışmanlarınızı değiştirin, şehri gezin, halkı dinleyin.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapılan her güzel işin arkasında durduğumuz gibi yapmadığınız ve vatandaşımızın sıkıntı duyduğu her konuyu dile getirmek görevimizdir. Bu şehrin sorunlarına, halkın sesine kulak verin."dedi.

Editör: TE Bilişim