AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan yapımı süren Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Karacan eksikleri gidermek için burada olduklarını belirti. Karacan ayrıca hastanenin bağlantı yollarının  yapılmadığını belirterek Büyükşehir Belediyesinin üzerine düşen görevi yerine getirmesini istedi. Şehir Hastanesi'nin Haziran ayında açılaşacağını müjdeleyerek şöyle konuştu; "331 bin m2 alana, 1081 yataklı Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Eskişehirlilere müjde verilmişti. Hastanemizin yüzde 95'i tamamlandı. Şehir Hastanemizin Haziran ayı içinde bitirilmesi tahmin ediliyor. Bugün buraya eksiklikleri görmek için geldik. Başka sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum"dedi.

 Büyükşehir Belediyesi'nin özellikle hastane yolu ile ilgili çalışma yapmaması sorulması üzerine Karacan, "Bu şehir hepimizin. İktidarda olan AK Parti hükümeti elinden geldiğince yatırımları Eskişehir'e getirmeye çalışıyor. Bu hastaneyi sadece belli bir kesimmi kullanacak?  

Hükmet üzerine düşeni yapıyorsa, belediyeler de üzerine düşeni yapacak. Çünkü buradan Eskişehir sağlık hizmeti alacak. Politikayı bir kenara bırakıp herkes üzerine düşeni yapmalı. Ben yapacaklarına ümit ediyorum.

Burada bir köprülü kavşak yapıldı. Buranın yan yolları var. Hastanenin etrafındaki yolların yapılması gerekiyor. Siyasi çekişmeler ile kimse bir yere varamaz"şeklinde konuştu.  

Editör: TE Bilişim