CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Batıkent Mahallesi’nde 86 yaşındaki parkinson hastası Osman Çınar ve ailesini evlerinde ziyaret etti. Çınar ailesi ve Osman Çınar ile sohbet eden Çakırözer, Osman Çınar’ın Eskişhir’in ilk şam tatlıcılarından birini olduğunu öğrendi.  Çakırözer, "Osman Amcamız ve onun gibi ülkesine ve şehrine hizmet etmiş deneyimli büyüklerimize minnettarız. Hem Osman Amcamıza hem de onun gibi deneyimli büyüklerimize sağlıklı, mutlu, huzur içinde yıllar diliyorum” diye konuştu.

CHP’li Çakırözer yaşlı ve hastalara ziyaretlerini sürdürüyor. Batıkent Mahallesi’ndeki parkinson hastası 86 yaşındaki Osman Çınar’ı evinde ziyaret eden Çakırözer, Çınar ve ailesiyle sohbet etti. Çınar’ın önceden tatlıcı olduğunu öğrenen Çakırözer, geçmişte yaptığı çalışmalarına ilişkin bilgi aldı, emekleri için teşekkür etti. 

DENEYİMLİ BÜYÜKLERİMİZ HEPİMİZİN EN KIYMETLİSİ

Çakırözer, hasta ve yaşlılarla birlikte yaşayan ve onlara bakmakla sorumlu olan ailelere de emekleri için teşekkür etti. Çakırözer ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, “Deneyimli büyüklerimiz tecrübeleriyle hepimizin yol göstericisi. Onlar gecelerini gündüzlerine katarak, büyük fedakârlıklar ve özveriyle yıllarca hem ülkemize hem de bizlere hizmet ettiler. Onları evlerinde ziyaret etmek, onlarla anılarını paylaşmak çok güzel. Sevgili Osman Amcamız ve onun gibi ülkesine ve şehrine hizmet eden deneyimli büyüklerimize minnettarız” dedi.

Editör: TE Bilişim