CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir’in merkez mahallelerinde yurttaşların sıkıntı ve taleplerin dinledi. Cumhuriye Mahalle Muhtarı Ali Razı Taktaklar ve Eskibağlar Mahalle Muhtarı Şenol İtgin’i muhtarlıklarında ziyaret eden Çakırözer, “Mahallelerimizin talep ve beklentileri ve bunların karşılanması bizler için çok önemli. Sıkıntı ve taleplerinizi ilgili kurumlara ileterek çözümü için çalışacağım” dedi.

MUHTARLIKLARDA SIKINTILARI DİNLEDİ

Şehrin farklı yerlerinde sivil toplum örgütleri, dernekler ve sendikalarda yurttaşlarla bir araya gelen CHP’li Çakırözer, mahalle muhtarlıklarında da yurttaşları dinliyor. Cumhuriye ve Eskibağlar mahalle muhtarlıklarında yurttaşlarla bir araya gelen Çakırözer, hem mahalle sakinleriyle sohbet etti, hem de sıkıntı ve talepleri dinledi.

Ziyareti sırasında mahallelere ilişkin muhtar ve mahalle sakinlerinden bilgi alan Çakırözer, “Yerelde ve parlamentoda hemşehrilerimizin sıkıntılarının dile getirilmesi, ihtiyaçlarının karşılanması bizlerin yegâne görevi. Bu konuda en büyük destekçimiz, çözüm ortağımız muhtarlarımız ise bizler için çok değerli. Bugün onların davetiyle burada hemşehrilerimizle bir araya geldik. Davetleri bizleri çok onurlandırdı. Muhtarlarımızla ortaklaşa yürüteceğimiz çalışmalarla mahallelerimizin sorunlarına çözüm bulacağız” dedi.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Hizmetlerinden dolayı mahalle muhtarlarına teşekkürlerini ileten Çakırözer, “ Zor koşullar altında hemşehrilerimizin rahata kavuşması adına yürüttüğünüz özverili çalışmalarınız için mahallemiz ve şehrimiz adına teşekkür ederim. Siz değerli muhtarlarımızın yaşadığı sıkıntıların farkındayız ve çözümü için sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

                                                                                                                                                                                       

Editör: TE Bilişim