CHP’li Çakırözer, Eskişehir’e büyük hizmetler kazandıran merhum Hacı Süleyman Çakır’ın adını taşıyan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşlılarla ve 80.Yıl Halis Toprak Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklarla bayramlaştı.
Çakırözer, ziyareti sırasında çocuklarla oyunlar oynadı, Huzurevinde yaşlılarla geçmişe keyifli bir yolculuk yaptı.
 
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, çocuklar ve yaşlılarla bayramlaştı.
CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözermerhum Hacı Süleyman Çakır’ın adını taşıyan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşlılarla 80.Yıl Halis Toprak Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’ndaçocuklarla bayramlaştı. Çocuklarla ve yaşlılarla tek tek ilgilenen Çakırözer, yaşlılara moral verdi, çocuklarla tek tek ilgilendi. Çocukların oyunlarına ortak olan Çakırözer, yaşlılarla Eskişehir’in geçmişine güzel bir yolculuk yaptı.
Tecrübeli büyüklerden öğrenecek çok şey olduğunu ifade eden Çakırözer, Türkiye’nin geleceği için gecelerini gündüze katarak büyük özveriyle yıllarca hizmet eden yaşlı yurttaşları sadece bayramlarda değil her zaman hatırlamanın önemli bir sorumluluk olduğunu vurguladı. “Bu sorumluluk bilinciyle ağabeylerimizin, ablalarımızın, annelerimizin, babalarımızın gönlünü alarak onları hiç yalnız olmadıklarını hissettirmek ve hayır dualarını almak bizim için gururdur. Bu vesile ile tüm yaşlılarımızın bayramlarını bir kez daha kutluyorum” dedi. Huzurevinin müdürü Sadık Gökmen ve personeliyle de sohbet eden Çakırözer, verdikleri değerli hizmetler dolayısıyla teşekkür etti. Çakırözer, Ramazan ayının ülkemiz ve yurttaşlar için iyi geçmediğini, ancak bayramın ve bundan sonraki günlerin ağız tadıyla geçmesi dileğinde bulunarak personelle de bayramlaştı.
Daha sonra Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla bir araya gelenÇakırözer, burada çocuklarla oyunlar oynarken renkli görüntüler oluştu. Çakırözer,Sevgi Evleri’nin personeline de çocuklara katkı ve destekleri için teşekkür etti,tüm personel ile ayrı ayrı bayramlaştı.
Editör: TE Bilişim