CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer partisinin İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Aysun Doğramacı ile Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Berke Akyel ve yönetimlerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Çakırözer, “Cumhuriyet, demokrasi ve özgürlükler mücadelemizi kadın ve genç yol arkadaşlarımızla birlikte kazanacağız” dedi.

CHP’li Çakırözer geçtiğimiz ay gerçekleşen kongreler sonrasında göreve yeni seçilen İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı ile İl Gençlik Kolları Başkanı Berke Akyel ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak, başarılar diledi. Ziyaretleri sırasında konuşan Çakırözer, ülkenin içinde bulunduğu otoriter yönetimden ve kötü gidişattan kurtuluşun Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında olduğunu vurgulayarak, ülkenin geleceği için hep birlikte mücadele edeceklerini belirtti.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Son iki yıl içinde gerçekleştirilen seçimler ve referandumda yürüttükleri özverili çalışmalar için kadın ve gençlere teşekkürlerini ileten Çakırözer, “ Hem Kadın Kolları, hem de Gençlik Kolları başkanlarımız ve yönetimlerini bir kez daha yürekten kutluyorum. Şehrimiz ve ülkemiz için özveriyle yürüttükleri çalışmalara minnettarız. Ülkemizin geleceğini gençlerimiz ve kadınlarımızın mücadelesi belirleyecek. Türkiye’nin bu zor koşullardan çıkması için, Cumhuriyet, demokrasi ve özgürlüklerimiz için hep birlikte omuz omuza, kol kola mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim