Konuşmaları videodan izleyebilirsiniz

Ak Parti Tepebaşı İlçe Kongresi Ali Güven Uygulama Otelcilik bahçesinde yapıldı.

 Kongrede mevcut başkan Hakan Çizmelioğlu güven tazeledi.

Kongreye MKYK üyesi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İl Başkanı Zihni Çalışkan ve çok sayıda davetli ile partili katıldı.

Kongrede bir konuşmaya yapan İl Başkanı Zihni Çalışkan Büyükşehir Belediyesi’ne yüklendi.

2024’te Büyükşehir ile tüm ilçeleri almaya söz veren Çalışkan, “Tepebaşı imar sorunlarına gebe olmaya devam edecek gibi görünüyor.2024’te Tepebaşı’nı mutlaka Ak Partili belediye yapacağız. Tepebaşı Belediyesi son 10 yılda şehrimize kalıcı eser kazandırmıyor.

2024’te Büyükşehir ile tüm ilçeleri almaya söz veriyoruz.

Eskişehir’de Kalabak suyu dağıtımı ile ilgili geçen haftadan bu haftaya maalesef değişen bir şey olmadı.

Eskişehir’in marka değeri Kalabak suyu geçen hafta benim mahalleme 1 kez geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kalabak suyunu dün ve bugün önemsemediği gibi bundan sonra da önemsemeyecek. Yapamıyorsanız çözüm üretin. Çözüm üretmediğiniz yerde sizinde durmanızın bir manası yok.

Büyükşehir Belediye Başkanını uyarıyoruz derhal ESKİ tesislerine girerek kalıcı çözüm üretmeli.

Bu şehrin maalesef trafik sorunu var. Trafiğe çözüm için de ESTRAM yapıyorlar. ESTRAM da üzülerek söylüyoruz özellikle son hatlarla birlikte ciddi anlamda esnafımızın canını sıkıyor. Kavşak noktalarında yeni bir trafik sorunu oluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin muhtemelen master planı vardır ancak biz görmedik. Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerimiz ile istedik bugüne kadar elimize ulaşmadı.

Şehrimizin imar planlarını geciktiriyorlar. 1/25 binlik imar planları yapıldı ama devamını getirmiyorlar. Siz ne yaparsanız yapın biz 2024’te gümbür gümbür geliyoruz. Bu şehre Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 25 milyar TL’lik hizmet ürettik.

Millet bahçemiz, kütüphanemiz ve yüzme havuzumuzu yakın zamanda hizmete alacağız”dedi.

Editör: TE Bilişim