DP Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, AK Parti İl Başkanı M.Dündar Ünlü ile  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un Eskişehirspor’la ilgili konuşmalarını ‘siyasi cambazlık’ olarak yorumladı.

Özcan, AKP’nin İl Başkanı Dündar Ünlü’nün diğer tarafta Odunpazarı Belediyesi’nin CHP’li belediye başkanı Kazım Kurt’un Eskişehirspor üzerinden oy devşirme kurnazlığı içerisinde siyasi cambazlık yaptığını söyledi.  “Her gün bir başka laf ve siyasi cambazlık” diyen DP Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, “Bu iki başkanımızı uyarıyorum. Bir ipte iki cambaz oynamaz. Kaldı ki Eskişehirspor sizin cambazlıklarınızı sergileyeceğiniz bir ip değildir. O ipten inin. Hiçbir şey bilmiyorsanız Murat Diri ve arkadaşlarınızın yüreklerine bakın. Biz o yürekleri görebiliyoruz.  Onların yüreklerin de cambazlık ve kurnazlık yok” dedi.

Hamamyolu projesi ile yine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ağır eleştirilerde bulunan Özcan şunları söyledi:

 “Hamamyolu’na sapladığı hançer yetmediği gibi şimdi de oradaki ağaçlara göz dikti. Belediyenin kamyonlarına, parklarına resminizi asacağınıza Odunpazarlı hemşerilerinizin seslerine kulağınızı açın.”

Özcan daha sonra Büyükerşen’in sanatçıları ve konuklarını Hayvanat Bahçesi, Kent Park gibi yerleri gezdirmekten Hamamyolu’na gezmeye fırsat bulamadığını öne sürüp, Hamamyolu’nun son duumunu gösteren fotoğrafları zarf içinde gazetecilere vererek bunun Büyükerşen’e iletilmesini istedi.

                                                                                                                                    

Editör: TE Bilişim