MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Sayın Mustafa KOMAR Anneler Günü Mesajı yayımladı. 
Başkan Komar mesajında şu sözlere yer verdi;

“Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasının pazar günü ‘Anneler Günü’ olarak kutlanmaktadır. İyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve şartsız sevginin kaynağı olan annelerimiz, aynı zamanda eğitim hayatının ilk basamağı olan aile içi eğitimin de temel unsurlarından birisidir. Annelerimiz, hayatta öğrenmenin temelini attığımız ilk öğretmenimiz, hatta ilk doktorumuzdur. Bunca zahmetle bizleri yetiştiren annelerimize layık olduğumuz ve onları her zaman baş tacı yaptığımız sürece vatanına, milletine bağlı iyi bir insan, iyi bir toplum olmanın temelleri de sağlam şekilde atılmış olur.
Hepimiz günlük hayatın yoğunluğu içinde çoğu zaman unutsak da hangi yaşta, hangi makam ve mevkide olursak olalım, yaşadığımız her sıkıntıda ilk yüreği sızlayanın, ilk gözyaşı dökenin, ilk dualarını yollayanın annelerimiz olduğunu bizzat yaşayarak görüyoruz. Baş tacımız annelerimize sadece bir gün değil, her gün içimizde büyüyen sevgi ve bağlılığı sergilemeli, mutlu bir geleceğe ulaşmak için annelerimizin gönüllerini hoş tutmaya ve kalplerini kırmamaya ayrıca özen göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta evlatlarını vatan topraklarına emanet eden şehitlerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, tüm anne ve anne adaylarına sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.”

Editör: TE Bilişim