Cumhuriyet Halk Partisi Cezaevi İnceleme ve İzleme Komisyonu üyeleri Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi yetkilileriyle birlikte Eskişehir H Tipi Cezaevi’ni ziyaret etti.

KADIN MAHKÛMLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİLER

Cezaevinde kadın mahkûmlarla bir araya gelen komisyon üyeleri, kadınların sıkıntı ve beklentilerini dinleyerek notlar aldı. Farklı cinsel tercihleri olan mahkumları da ziyaret eden komisyon üyeleri, mahkumların içinde bulundukları koşulları yakından inceledi.  

ÇOCUKLARI UNUTMADILAR

Gerçekleştirdikleri ziyarette çocukları da unutmayan CHP’li komisyon üyeleri, mahkumların ihtiyaçlarının Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin katkısıyla karşılanacağını kaydetti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Mahkûmlarla gerçekleştirdikleri sohbetlerde aldıkları notları Odunpazarı Belediyesi yetkilileri ile birlikte değerlendireceklerini belirten komisyon üyeleri, yanlarında getirdikleri hediyeleri kadın ve çocuklara armağan ederek, mahkûmlara her zaman yanınızdayız mesajı verdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Cezaevi İnceleme ve İzleme Komisyonu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren mahkumlar: “Sıkıntılarımızı dinleyip dertlerimize ortak olan bizleri bu zor durumda yalnız bırakmayan milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.  

 

 

Editör: TE Bilişim