ESKİŞEHİR (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Nihat Çuhadar, CHP’nin 91. kuruluş yıl dönümüyle alakalı açıklama yaptı. 
Çuhadar, 9 Eylül 1923 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan partilerinin 91. kuruluş yılını onur ve mutlulukla kutladıklarını kaydetti.
“Bu ülkenin kurtuluşunu ve kuruluşunu gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Parti’sinin Eskişehir örgütü olarak üyesi olmaktan onur duyuyoruz” diyen Çuhadar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Barışın, demokrasinin, adaletin, insan haklarının ve temel hak ve özgürlüklerinin bu ülkedeki tek teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi, tüm imkanları ve gücüyle halkın ve haklının yanında olamaya devam edecektir. Kurtuluş Savaşı’ndan bugüne, yokluklar içerisindeki bir ülkenin yeniden yapılanmasına büyük katkılar sunan, çok partili hayata geçişten, kadına seçme ve seçilme hakkı gibi bu ülkenin demokrasisinin her bir kilometre taşının mimarı olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; geçmiş de ve bu günün de emek vermiş ve yarınlarında da emek verecek olan örgüt arkadaşlarımın ve bu partiye gönül veren herkesi en içten duygularımla selamlıyor, Cumhuriyet Halk Parti’sinin Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece ilelebet var olacağı inancı ile saygılarımı sunuyorum.”
Editör: TE Bilişim