Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayları 24 Haziran öncesi çalışmalarını ilçelerde ve kırsal alanda yoğunlaştırarak Eskişehir’in tüm noktalarında vatandaşlarla bir araya geliyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı Dr. Jale Nur Süllü Mihalgazi, Sarıcakaya, Sakarılıca ve Mayıslar’da çalışmalarını sürdürürken, Nuray Akçasoy ve Engin Çakmak Mahmudiye İsmet Paşa’da, Sinan Özkar ve Metin Tomsuk Mahmudiye’de çalışmalarını sürdürdü.
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı Dr. Jale Nur Süllü Mihalgazi, Sarıcakaya ilçe başkanlarının eşliğinde gerçekleştirdiği ziyarette Türkiye’nin iklimi ile ender bölgelerinden biri olan ve seracılık alanında önemli ölçüde üretim yapılan bölgede çiftçilerin sorunlarını dinledi. Türkiye’de tarımı bitirmeye ve dışa bağımlı hale getirmeye yönelik politikalar ile çiftçinin yok edildiğini belirten Süllü “CHP İktidarında yeniden kendi kaynakları ile kendine yeten bir tarım ülkesi olacağız, borç batağı altında olan çiftçimiz bizimle nefes alacak” dedi. Dr. Jale Nur Süllü daha sonra Sakarılıca ve Mayıslar’ı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayları Nuray Akçasoy ve Engin Çakmak, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan eşliğinde İsmet Paşa’da vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhuriyet Halk Partisi’nin politikalarını yaşanan elektrik kesintisine rağmen anlatırken Sinan Özkar ve Metin Tomsuk’ta Mahmudiye’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.


 

Editör: TE Bilişim