CHP Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Kurt Komşu ve iki yönetim kurulu üyesi arkadaşı görevlerinden istifa ettiler.

12 Aralık 2015 tarihinde CHP Tepebaşı ilçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini devaralan Gökçe Kurt Komşu, yönetim kurulumuzda yeralan, Gamze Ercan ve Aysun Türkyaman ile birlikte istifa ettiklerini belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Görev aldığım tarihe kadar parti üyesi olarak sahada ve seçimlerde yapmış olduğum parti çalışmalarını, bugüne kadar kadın kolları ilçe başkanı olarak, CHP çatısı altında önemli bir görevi üstlenerek, ülkemin daha güzel günlere ulaşmasına katkı sunmanın bilinci ile yerine getirmeye çalışmış bulunmaktayım. Bugünden sonra da yine eskisi gibi onurlu bir parti üyesi olarak, CHP İktidarında ülkemizin güzel günlere ulaşması için elimden gelen çaba ve desteği vermeğe tüm gayretimle çalışacağım.

Hem parti üyesi olarak, hemde ilçe başkanlık görevim süresince, hiçbir zaman kişisel menfaat ve kişilerin ve belirli bir zümrenin çıkarlarını asla gözetmediğim gibi, sadece  Cumhuriyet Halk Partisinin başarısı için çalışma ilkem ve amacımdan asla taviz vermedim.

Bundan birkaç ay önce, yeni dönemde görev almama kararımı yönetim kurulumuzda ki arkadaşlarımıza bildirmiştim. 26 Kasım 2017 tarihinde yapılan ilçe kongresinde, birlikte çalıştığımız Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızdan dört kişinin, CHP Tepebaşı İlçe Yönetim kurulunda görev almaları sebebi ile yönetim kurulumuzun sağlıklı çalışma şartları ortadan kalmıştır. Kısa bir süre içerisinde yapılacak olan CHP Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Kongresinde görev almak isteyen arkadaşlarımızın kendi oluşturacakları yönetim kurulu ile yeni bir başlangıç yapmaları hususunda etkileyici olmamak ve sürece müdahil olmamak için, benimle birlikte iki yönetim kurulu üyesi arkadaşımız yönetim kurulu görevimizden istifamızı bildiren dilekçelerimiziCHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanımız ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanımıza iletmiş bulunmaktayız.

Makam ve mevkiler ebedi değildir. Bu anlayışla başkanlık makamı da şahsım için vazgeçilemeyecek bir makam değil, belirli bir süre için hizmet makamı olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır ve şimdi başka bir CHP üyesi arkadaşımız yeni bir yönetim kurulu ile bu hizmeti devam ettirecektir.

Bizler koltuk ve makam sevdalısı değil, CHP  ve memleket sevdalısıyız. Bu sevda hiç bitmeyecek.”

Editör: TE Bilişim