CHP, milletvekilleri, il ve ilçe ve kadın kolları başkan ve diğer yöneticileriyle birlikte Çifteler’e çıkarma yaptı. İşçi, esnaf ve üreticilerle buluşan CHP’liler sorunları dinledi, çözüm önerilerini paylaştı.

CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel, il Başkanı Sinan Özkar ile birlikte Çifteler’e gitti.  İlçe Başkanı İdris Karakaş, diğer ilçe başkanları, kadın kolları başkan ve diğer yöneticilerle birlikte Çifteler’de esnaf, çiftçi ve işçilerle bir araya geldi.
CHP heyeti, ziyaretler sırasında CHP’nin toplumun tüm sorunlarını bildiğini ve çözüm önerileri geliştirdiğini anlattı. CHP’liler, başta terör olmak üzere AKP’nin uyguladığı politikaların özellikle gençler, çiftçiler, emekliler, taşeron işçiler ve asgari ücretli çalışanları zor durumda bıraktığını belirterek, 14 yıldır iktidar olan iktidarın toplumun sorunlarını çözmekten uzak olduklarını ifade ettiler.
Çifteler Ziraat Odası Başkanı Necati Yatır’ı hasat ederken ziyaret etti. Ülkemizin bereketli topraklara sahip olmasına rağmen AKP’nin tarıma yönelik olumsuz politikaları nedeniyle tarım yapılan arazilerin arazaldığını, çiftçilerin artık tarım yapmaktan vazgeçtiğini vurguladılar. Çiftçilerden desteklemeler sırasında yapılan kesintilerin de üreticileri zor durumda bıraktığını belirten CHP’liler, hububat hasadının önemli bölümünün yapılmasına rağmen Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) alım fiyatını açıklamakta geç kaldığına da dikkat çektiler.
CHP’liler daha sonra TBMM'de 16. Dönem Eskişehir Milletvekili olarak görev yapan, Çifteler eski Belediye Başkanı İsmail Özen’i de ziyaret ederek sohbet ettiler.

 
Editör: TE Bilişim