Yüksek Orman Mühendisi – Hukukçu  Kadir Göncü, bir süredir üzerinde çalıştığı tarım projesini Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel'e teslim etti.

Bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, "Cumhuriyet Halk Partisi 97 yıllık kocaman bir çınardır. Gelmiş geçmiş tüm partililerimiz ülkesini seven, ‘’ülkemizin refahı ve huzuru için ne yapabilirim’’ diye düşünen ve bu anlamda çözüm üreten, kafa yoran insanlardır.

Pandemi nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde, özellikle tarım ve hayvancılığın, kendi kendimize yeten bir şekilde önemli bir memleket meselesi olduğunu bizlere bir kez daha göstermiştir.

Tarım ve Hayvancılık iktidar tarafından uzun yıllardır ihmal edilmiştir. Çiftçi devletten alması gereken desteği alamamış. Tarım Kanununa göre bütçeden alması gereken destekten bugüne kadar toplam 175,5 milyar alacağı birikmiştir.

Bu nedenle üreten her kesimde olduğu gibi, tarım ve hayvancılık gerilemiş, ithalat kolaycılığı çiftçilerimizi küstürmüştür.

Ülke kaynakları doğru yönetilirse ve şu anda yapılan israf engellenirse kendi kendimize yeterlidir. Yeni gelir kaynakları yaratabiliriz.

Önceki dönem İl Başkanımızdan Yüksek Orman Mühendisi – Hukukçu Sayın Kadir Göncü, bir süredir üzerinde çalıştığı önemli miktarda yeni kaynak yaratacak bir proje çalışmasını bitirerek İl Başkanlığımıza teslim etmiştir. Başkanımıza partimiz adına çok teşekkür ediyorum.

Genel Merkezimize ileteceğimiz bu proje, ülkemize önemli bir gelir kaynağı yaratacaktır. Sosyal boyutu açısından da zorunlu göç nedeniyle köyünden ayrılmış yurttaşlarımızın köylerine geri dönüşlerini sağlayarak onları düzenli bir gelire kavuşturacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi ülkenin can yakıcı sorunlarına çözüm üreterek çalışmalarına devam ediyor. Hiçbir yurttaşımız umutsuzluğa kapılmasın. Ülkemizin kaynakları yeterlidir ve memleketini seven, halkını düşünen insanları vardır. CHP İktidara hem hazır, hem de çok yakındır."

Editör: TE Bilişim