Sanayici, esnaf ve çiftçinin ekonomik sorunları dinlemek için Türkiye genelinde gezilere çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası, Eskişehir’de gerçekleştirdiği ziyaretlerin sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Gün içerinde Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde Ticaret Merkezi’nde esnaf, sanayici, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve oda başkanları ile toplantıda buluşan ve daha sonra ilçe ve mahalle gezilerine devam eden CHP Ekonomi Masası, son olarak Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti.  Ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın yanı sıra milletvekilleri Çetin Osman Budak, Mehmet Akif Hamzaçebi, Bedri Serter, Tahsin Tarhan, Özkan Yalım, Gökan Zeybek, Turan Aydoğan, Aşkın Türeli, Utku Çakirözer, Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel yer aldı.

Misafirlerini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, tüm Türkiye’yi dolaşarak zor durumda olan vatandaşların sesi olacak olan CHP Ekonomi Masası’na başarılar dileyerek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim