Sadece esgazete olarak kamuoyunua yansıtılan 'CHP'de deprem' başlıklı haberde bazı yönetim kurulu üyelerinin istifa ettiği ve Başkan Nihat Çuhadar'ın 'yönetim düşmüştür' sözleri Eskişehir'de 'bomba' etkisi yarattı. 
CHP İl Başkanı'nın bu sözlerine  CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri adına gazetelere yazılı bir açıklama gönderildi, Çuhadar'a tepki gösterilerek bunun önsecim yaptırmak istemeyenlerin 'hain planı' olarak yorumlandı. 
CHP İl Yönetim Kurulu adına yapılan açıklama şöyle: 
"22/12/2014 pazartesi saat:18:30 da içeriği yönetim kurulu üyelerinden dahi gizlenen olağanüstü yönetim kurulu toplantısına çağrıldık.
Toplantıda İl Başkanı Nihat ÇUHADAR tarafından kendisinin de bulunduğu toplam (9) yönetici arkadaşımızın istifa dilekçeleri gerekçeleri okunmadan sadece isim olarak bizlere gösterilmeden okunmuştur.
Cumhuriyet Halk Partisi 90 yıllık koca bir çınardır.Birkaç yaprağın düşmesiyle bu koca çınar yıkılmaz Bugün yaşananlar-önseçim-yaptırmak istemeyenlerin haince bir planıdır.
Bugün gaflet,delalet hatta hıyanet içinde olanlar şunu iyi bilmelidir ki il yönetim kurulumuzun il ilçe yönetimlerimiz  kadın ve gençlik kollarımız  ve tüm örgütümüzle  birlikte dimdik ayakta ve görevinin başındadır.Görevden ayrılanların  yerine yedek yönetim kurulu  arkadaşlarımız çağrılmış olup kurulumuzca yeni yönetim kurulu görev dağılımı yapılacaktır."
Editör: TE Bilişim