CHP Mihalgazi İlçe Başkanı ve Bülent Durna ev sahipliği yaptığı toplantıya, CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar ve Yönetimi de katıldı.

Toplantıda konuşan Özkar, seçim almanın zor olarak düşünüldüğü bölgelere karşı olumsuz bakış açısının kırılması gerektiğini söylerek, “Daha önceden yönetim, çalışma grupları oluşturamadığımız bölgelerimiz vardı. Şimdi o bölgelerde birkaç adaylı seçimler yapıyoruz. Doğru ve istikrarlı çalışma ve azimle bizler seçim almanın zor olduğu yerleri de alabiliriz. Daha önceki çalışma dönemimiz bize bunu gösterdi. “ dedi. Özkar sözlerine şöyle devam etti; “Sizler ne yapılması gerekiyorsa bizlerden talep edeceksiniz. Sizin çalışma bölgenizi en iyi kendiniz tanırsınız.  Sizler sokak sokak ev ev gezecek, sorunları, eksiklikleri tespit edeceksiniz. Bizler de üzerimize düşen ne ise onu yapacağız. Azimle ve iş birliği içinde çalışarak bu seçimleri alacağız. ”

Mihalgazi’ye kaybedilmiş bir bölge olarak bakmamak lazım

Mihalgazi’deki parti çalışmalarını ve örgüt yapısını canlandırdıklarını belirten Durna, “Mihalgazi’ye kaybedilmiş bir bölge olarak bakmamak lazım. Kapımızın önündeki insandan başlayarak herkese tek tek ulaşmaya çalışacağız. Bizler doğru planlama ve çalışma ile burada iyi işler başaracağımıza inanıyoruz.” dedi.

Danışma Kurulu Toplantısı Yönetimlerin ve üyelerin karşılıklı fikir alışverişleri ile son buldu.

Editör: TE Bilişim