CHP Odunpazarı İlçe Yönetimi ÇELTİK ve Çevre Köyleri Dayanışma Derneği (ÇEL-DER)'ı ziyaret etti.

 (ÇEL-DER)'in binasında gerçekleşen  ziyarete CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, İlçe sekreteri Münür Gül, Sendika ve STK'lardan Sorumlu İlce Başkan Yardımcısı Melih Karaçay, İlçe Yönetim kurulundan  Seydi Gül, Nural Akın,Safiye Gürdoğan katıldı.

Ziyaret nedeniyle bir konuşma yapan CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar " Emek Mahallesi Eskisehir'imizin en büyük nüfusuna sahip, Konya Çeltik ilçesi ve köylerinden burada yaşayan vatandaşlarımızın da yoğunluğu gözardı edilemez. Sorunların çözümü ve daha sağlıklı çevrede yaşanmasına elimizden ne geliyorsa katkı sunmak, projelerinize destek olmak, ortak çalışma koşullarını  oluşturmak için sizlerin karşısında ve yanınızdayız. Daha yaşanılır bir Odunpazarı için, Belediyelerimizle el ele sizlerin hizmetinizdeyiz. ÇEL-DER her zaman bizler için ayrı bir yere sahip bizleri ağırladınız ev sahipliğinizden mutlu oldum.Ortak çalışmalarımız sürecek" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe yönetiminin yapmış olduğu ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten ÇEL-DER Başkanı Mehmet Taş "Odunpazarı bölgesinde yaşayan 15.000 Konya ÇELTİK köylerinden hemşehrimiz var. Sorunlarımızın çözümünde  ve projelerimizin hayata geçirilmesinde sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Odunpazarı Belediyemizin yakınalakası ile daha yaşanabilir bir Emek ve 71 Evler Mahallesi yaratılmasında bizlerin görüş ve isteklerinin sizler vasıtası ile dile getirilmesi bizleri mutlu etti." seklinde sözlerini tamamladı.

        Ziyaret sonrası ÇEL-DER derneği Başkanı Mehmet Taş  CHP Odunpazarı  İlçe Başkanı  Rahmi Çınar'a  Türk Bayrağı takdim etti.

 25 ayrı derneğin oluşturduğu ÇEL-DER'in bu ziyaretinde Buzlucalılar Dernek Başkanı Hacı Tevfik Yıldız, merkez Karacaörenliler Dernek Başkanı Özgür Sarıçiçek, Yunak Derneği Başkanı Muhammet Ateş, Odabaşı Mah.Temsilcisi Mithat Özçelik, Haymanalılar Mah.Temsilcisi Vedat Coşkun da hazır bulundu.

Editör: TE Bilişim