CHP Tepebaşı İlçe Kadın Kolları seçimi gerçekleştirildi. Seçimde yeni başkan Filiz Şide oldu.

Burada bir konuşma yapan Şide, “Bizler, parti içi kavgalardan çok bunaldık, fazlasıyla yıldık. Artık bu tür kavgaları ellerimizin tersiyle iteceğiz ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülkemizde iktidar olması için çalışacağız” dedi. Şide, hedeflerini açıklayarak, “Biz ekip olarak tüm faaliyetlerimizi yeni bir formatla yapacağız. Oluşturduğumuz yıllık ve aylık faaliyet planını hayata geçireceğiz. Her projeyi ortak akılla belirleyip yürüteceğiz. Tüzüğümüz, bizim anayasamızdır. Tüzüğe bağlı çalışmayı ilke edineceğiz. Her zaman, her yerde herkese ulaşacağız. Genel Başkanımız Fatma Köse ve parti okulumuzun çalışmaları ile eğitim projeleri hazırlayıp kadın üyelerimizi bilgilendireceğiz.  Siyasi bilgilerimizi arttırarak çok daha fazla büyüyeceğiz ve böylelikle çok daha geniş çevreye hitap edebileceğiz” diye konuştu.

“ÖZGÜRLÜĞÜMÜZDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”

 “Zor olan, zorluklara göğüs germektir. Zor olanı sizlerle birlikte başaracağız” diyen Şide, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzde ülkemizin kaderini belirleyecek, köprüden önceki son çıkış denilebilecek bir 2019 seçimleri var. Başarılı olmak için öncelikle planlı ve düzenli sonra bu düzenli oluşumun getirdiği başarı ile çoğalarak oylarımızı arttıracağız. Günümüz Türkiye’sinde kadınlarımızın yok sayıldığı, nerdeyse her gün katledildiği, kız çocuklarımıza ve kadınlarımıza tecavüz edildiği, kız çocuklarımızın parklarda oynayacağı, okul sıralarında kalem tutacağı yaşlarda evlendirildiği şu dönemde onların sesi olacağız.  Atatürk’ümüzün bize tanıdığı haklarımıza sahip çıkıp, asla Cumhuriyetçiliğimizden, özgürlüğümüzden asla vazgeçmeyeceğiz.”

Şide’nin başkan doluğu seçimde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Berri Oktaş, Şenay Oktay, Şengül Şide, Canan Teköz, Yaprak Eryılmaz, Ayşen Şahin, Selma Sertsarı, Ferziye Küçük.

Editör: TE Bilişim