Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan kongresi 15 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirildi. Günün sonunda İlçe Başkanlığına Ufuk Çiftçi ve yönetimi layık görüldü.

Ufuk Çiftci konuşmasında özet olarak "Görev süremizboyunca yönetim olarak birçok yeni projelere imza atacağız.Bu süreçte öncelik olarak özellikle bir konuya ağırlık vermek istiyoruz.Uzun zamandır Tepebaşı Gençlik Kollarında istediğimiz örgütlenmeyi maalesef bir türlü gerçekleştiremiyoruz.Bu yüzden yarından itibaren bu sorunu çözebilmek için ben ve ekibim gece gündüz demeden çalışmalarını gerçekleştirecek ve bir yıl sonunda Tepebaşı’nda bulunan genç üye sayımızı 2 katına çıkaracağımıza herkesin huzurunda söz veriyoruz.”

Ufuk Çiftçi konuşmasının sonunda “Ayrıca genç arkadaşlarıma buradan duyurmak istiyorum.Spor, doğa, sanat, eğitimvb. birçok konuda gençlere yönelik etkinliklerimiz olacak.Bunların duyuruları da en kısa zamanda sosyal medya hesaplarımızdanpaylaşılacaktır.Hepinizi aramızda görmeyi bekliyoruz.”dedi.

Editör: TE Bilişim