24 Haziran Genel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi adına sandıklarda görev alan sorumlular, müşahitler ve gönüllüler, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın düzenlediği teşekkür toplantısında bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Dr. Jale Nur Süllü, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, CHP Milletvekili Adaylarından Nuray Akçasoy, belediye meclis üyeleri, eski il ve ilçe başkanlarının katıldığı davette ilk olarak İlçe Başkanı Atilay Dalgıç yoğun katılımın olduğu salona seslendi.

DALGIÇ: Sandıklarımızda arkadaşlarımız eksiksiz olarak görevlerini yerine getirdi.

Dalgıç “24 Haziran’da çok önemli bir seçimi hep birlikte yaşadık. Burada bulunanlar bu seçimi son aşamada en çok yükü çekenleriydi. Tepebaşı’nda 770 sandıkta sadece 3 sandık görevlimiz gelmedi onun yerine de müşahit yerleştirdik ve sandıklarımızda arkadaşlarımız eksiksiz olarak görevlerini yerine getirdi. Herkese bu özverili çalışmaları sebebi ile teşekkür ediyorum dedi.”

AKÇASOY: Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.                                      

“Sizler seçim günü başlamadan önce çalışmaya başladınız. Seçim günü de sandıklarımızı korudunuz, kolladınız, olması gerektiği gibi teslim ettiniz” diyen Nuray Akçasoy sözlerine şöyle devam etti “Hepinizin eline, yüreğine sağlık. Ben çok teşekkür ediyorum yaptığınız bütün emekler için çok teşekkür ediyorum.”

ATAÇ: Eskişehir‘e sadece ve sadece Cumhuriyet Halk Partisi ile kazanmak yakışır.

Akçasoy’dan sonra katılımcılara seslenen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç  “Ben kaybetme tabirini kullanmayacağım. Çünkü CHP bu seçimde gerçekten hak etmediği bir sonuç aldı. Sevgili arkadaşlar seçim öncesinde her şey lehimizdeydi. Bir yere gitsek insanlar sevgiyle karşılıyordu, kucaklıyordu. İnanın bir tane tepkiyle karşılaşmadım. Ama ne oldu bunu hala söylemek, anlatmak zor.  Seçmenin tercihine saygılıyız ama sonuçları değerlendirip çözüm üreteceğiz. Hani bir laf vardır. Hayatın umutsuz olduğu dönem belki yeni bir başarının yükseldiği dönemdir. Ben buna inanıyorum. Tabi Eskişehir‘de şu çok net; yerel seçim ve genel seçimler arasında çok büyük farklılıklar oluyor. Biliyoruz önümüzdeki seçimde de böyle bir başarıyı elde edeceğiz ve tekrar kazanacağız. Eskişehir ‘e sadece ve sadece Cumhuriyet Halk Partisi ile kazanmak yakışır. Bu seçimde hep birlikte koşturduk, bütün yolları açtık, bütün haksızlıkları önledik ve seçimi tertemiz bir seçim haline getirdik. Bundan sonra daha güçlü olarak çalışacağız. Milletvekillerimize Eskişehir adına hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum. Aramızda bulunan Sevgili Nuray Akçasoy da sonuna kadar hak ettiği bir seçimi şansız bir şekilde kaybetti ama birlikte kol kola yürümeye devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun.” dedi.

ÇAKIRÖZER: Türkiye’ de artık meclise girmesi engellenen kişiler, kumpaslarla önlenmek istenen partiler meclise girdiler.

Bizim isteğimiz meclise Eskişehir’ den en fazla sayıda milletvekiliyle gitmekti. Bu olmadı. Bunun olmaması ile ilgili kendi aramızda çok fazla tartışacağımız konular olabilir. Ama bu olmazken Türkiye’de başka bir şey oldu. Bu olmazken Türkiye’de artık meclise girmesi engellenen kişiler, kumpaslarla önlenmek istenen partiler meclise girdiler. Bunu sağlayan değerli arkadaşlarım hepinizin mecliste olmaktan onur duyduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Eğer bugün mecliste İYİ Parti var ise bu güne kadar milletvekili sıkıntısı olan ya da barajı aşamayız diye bazen bize bazen başka partilere oy vermek zorunda kalan merkez saha seçmenler kendi partilerine oy vermişse bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin özverisi, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun özverisi sayesindedir.

SÜLLÜ:Daha fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz

Kapı kapı dolaşıp, bizler için ülkemiz, şehrimiz için çok büyük fedakârlıkla broşür dağıtan, nefesini tüketen, seçimden önce hazırlıkları yapıp, sandıkların başında yılmadan yorulmadan duran, koşturan, sonuçlar ilan edildiğinde gönlü kırık, üzgün olan sevgili dostlarım. Gerçekten emeğiniz çok kıymetli. Sadece Eskişehir için değil, ülke için çok değerli. Sizler çok yoruldunuz çünkü bu ülkenin temel değerlerine çok fazla inanıyordunuz. Ama ne yazık ki seçim sonu bir hayal kırıklığı yaşadık. Biz bunu yeni başlangıçlar olarak görüyoruz. Daha fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Sizler de çok iyi biliyorsunuz.  El ele tutuşup hep birlikte başaracağız. Önümüzde yerel seçimlerimiz var,  inanıyorum ki yerel seçimlerde başaracağız. Merkezdeki 3 belediyemize sahip çıkacağız. Kaybettiğimiz ilçeleri birer birer alacağız.

Editör: TE Bilişim