CHP’de Milletvekilliği için ilk aday adayı İbrahim Güler oldu

Güler kendisini yaşamı boyunca çürümüş, yozlaşmış, çivisi çıkmış olan bir sistemin hüküm sürdüğü Türkiye’de ve şehrimizde hayat felsefesinden taviz vermeden, maddi ve manevi baskılara boyun eğmeden mücadele eden olarak tanımlıyor.

İbrahim Güler, CHP’den milletvekili aday adaylığını Pazar günü saat 12.00’de CHP il Başkanlığı binasında açıklayacak.

İBRAHİM GÜLER’İN TOPLUM YARARINA YAPTIĞI EYLEMLER

Güler toplum yararına yaptığı eylemleri şöyle özetledi:

-          Üyesi bulunduğu 250 üyeli kooperatif yöneticilerinin zimmetlerine para geçirdikleri için hapis cezasına çarptırılmasını ve yedikleri paraları kooperatife geri ödemelerini sağladı.

-           Kamu ihalelerine çomak sokarak devlete milyarlarca lira kazandırdı.

-          Asansörlerin ve yol harcamalarının fazla tahakkuk ettirilen ücretlerini, ilan ve reklamlardan fazla alınacak ücretleri, inşaat ve iskan aşamasında ‘fon’ adı altında tahsil edilen paraları medyada dile getirerek idare ve vergi mahkemelerinde iptal edilmelerini sağladı.

-          Can yoldaşı Ali Akyüz’le birlikte Eskişehir’in tüm ilçe, belde ve köylerini birkaç defa dolaşarak tespit ettiği sorunlardan oluşan raporu CHP ve CHP’li belediye başkanlarına ulaştırarak seçim çalışmalarında yararlanmalarını sağladı.

İBRAHİM GÜLER kimdir?

Babasının memuriyeti dolayısıyla bulunduğu Sivas’ta 1952 yılında doğdu. Ertuğrulgazi ilkokulu ve Eskişehir Sanat Enstitüsü’nün ardından Gaziemir Hava Muhabere Okulu’nu bitirerek havacı astsubay oldu. 1978 yılında istifa ederek, elektrik ve elektronik dalında esnaflık yaparak 30 yıl Eskişehir halkına  hizmet götürdü. Oda yönetici ve denetçiliğinin yanı sıra Baksan Çıraklı Eğitim Merkezi’nde eğitmenlik yaparak çok sayıda usta ve kalfa yetiştirdi. 1999’dan bu yana çeşitli gazete ve televizyonlarda yaptığı haber ve yorumlarla dikkat çekti. Porsuk Gazetesi’nde Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı olan Güler evli ve iki çocuk babası.

Editör: TE Bilişim