Esgazete’nin  ‘Şok istifalar’ başlıklı özel haberi kamuoyuna bomba etkisi yarattı. Haberin sitemizde yer almasından sonra görüşlerini aldığımız  CHP İl eski Kadın Kolu Başkanı Esma Altınel, ‘doğruları yazmışsınız’ diyerek haberden dolayı teşekkür etti.

CHP İl Kadın Kolu Başkanı Esma Altınel, öncelikle istifa kararını 10 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile paylaştığını vurgulayarak tüm yönetim kurulunun birlikte bırakmak istediklerini dile getirdi.

Sağlıklı verimli çalışma ortamı oluşmadığını belirten Yönetim kurulu ile birlikte sadece İl Kadın Kolları görevinden istifa eden Esma Altınel Esgazete’ye şunları söyledi: “ Seçildiğimizde  hedeflerimiz farklıydı. İstediğimiz çalışmayı yürütemedik.”  

İl yönetiminden mi yoksa genel merkezden mi kaynaklanıyor sorumuza Altınel, “Birilerini suçlamak istemiyorum, sorun aşağıdan yukarı, yukarıdan aşağı bir bütündür. Kadınların önü açılmıyor, yalnızlaştırılıyor. En çok çalışan kadınlar kolu birimiydi. İmkansızlık içinde  başarılı olmaya çalıştık. Kişisel olarak da hiç kimseyle problemiz yok.”

Editör: TE Bilişim