Eskişehir Ülkü Ocakları, Çifteler ve Mahmudiye ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi nedeniyle atama töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir Ülkü Ocakları Teşkilatlardan sorumlu 2. Başkan Emre Tetik tarafından  gerçekleştirilen atama törende Çifteler Ülkü Ocağında başkanlık görevini yürüten Recep Çakır, kutlu bayrağı Osman Hakan Akkaya’ya, Mahmudiye Ülkü Ocağında başkanlık görevini yürüten Serhat Kaya, ise kutlu bayrağı İlhan Küçük’e devretti.

Devir teslim törenlerinde konuşan Çifteler ve Mahmudiye geçmiş dönem ve mevcut ocak başkanları birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Eskişehir Ülkü Ocakları Teşkilatlardan sorumlu 2. Başkan Emre Tetik konuşmasında ‘Öncelikle bu mübarek çatı altında toplanmamızı sağlayan Allah-u Teala'ya hamdu senalar olsun… Kutlu görevi devreden başkanlarımızdan emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı Allah cc razı olsun, kendilerine teşekkür ederiz… Görevi devralan yeni ocak başkanlarımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Başkanlarımızın kutlu sancağı daha ileriye taşıyacağına dair inancımız sonsuzdur… Allah cc muvaffak eylesin, kılıçları keskin olsun inşallah… Baki olan kutlu davamızda Allah cc yar ve yardımcısı olsun’ dedi…

Bayrak töreninde Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Ülkü Ocakları yönetimi, teşkilat mensupları, ülkü ocaklı gençler hazır bulundu…

Editör: TE Bilişim