Ak Parti Gençlik kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu veda yemeğinde Birsen Kebap'ta  Gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Çizmelioğlu yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Bir AK Parti neferi olarak 4,5 yıldır bu davaya hizmet ediyoruz. Zaman çok çabuk geçiyor, hep birlikte yönetim kurulunu kurup görevi devir aldığımız zamanı hatırlıyorum. 4,5 yıl içinde o kadar çok etkinliğe imza attık ki saymakla bitmez. Sizlerle bu yolda yürümek benim için büyük bir şerefti. Ancak AK Parti siyasetinde gençlik tanımı 18-30 yaş arası yapılmıştır. Bizler de yaşımızı doldurmuş olduğumuz için bu kutlu görevi partinin kuruluşundan bugüne birlikte olduğumuz arkadaşlarımız ile kongremizde devredeceğiz.

Bu partide gençliğe verilen değeri sizlere uzun anlatmama gerek yok. Gençler için Her bitişin yeni bir başlangıç olduğu şiarıyla 4,5 yıldır bunu bizzat yaşıyor ve genç arkadaşlarımızın bugün nerelere geldiği, hangi kademelerde görev aldığını görüyoruz. Meclis üyelikleri, belediye başkanlıkları ana kademeye geçen arkadaşlarımızı, sivil toplumun içinde önemli görevlere gelen arkadaşlarımız var. İnanıyorumki bu gençlik Milletvekilide çıkaracak güce sahiptir. Genç kardeşlerimiz sürekli üstüne koyarak ilerlediler ve gelecek için hazırlandılar.

Görev sürem içinde, bu dava için bir çok fedakarlıkta bulundunuz. Yoruldunuz, az uyudunuz, çok çalıştınız, sevdiklerinizi beklettiniz, çabaladınız... Bu gayretlerinizden ötürü hepinizden Allah razı olsun.. Ne kavga ne gürültü ne de hesap içinde olduk sadece bu dava uğruna çabaladık.

AK Parti gençliği olarak yenilenme, kabuk değişimi zamanı geldi. Ocak ve şubat ayları içerisinde kongrelerimiz başlıyor. İlçelerimizden başlayıp en son il kongremizi yapacağız. Yeni gelecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Bu kutlu davaya hizmet etmenin büyük bir onur ve gurur olduğunu unutmadan bunun için çalışacaklarına eminim.

Son olarak, AK Parti içinde bizlere görev verilsin veya verilmesin, bu davanın neferi olarak her zaman yolumuza devam edeceğiz. Küsmek yok, bıkmak yok, yorulmak yok, usanmak yok... Her zaman bu hak yolda ilerleyeceğiz... Tüm yol arkadaşlarımından, ailelerinden, bize yardımcı olan büyüklerimizden Allah razı olsun..."

Editör: TE Bilişim