Ak Parti Tepebaşı  İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti.

MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçti. MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Eskişehir için birlik ve beraberlik çatısı altında yapılması gereken konuları konuştuk, yapmayı düşündüğümüz Yunus Emre Projemiz ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yunus Emre’ yi gündemde tutmak ve Yunus Emre’ nin daha iyi tanıtılması için çalışmalar yapıyoruz. Tepebaşı  İlçe Başkanı Çizmelioğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi .

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman yönetim kurulu üyeleri ile beraber ziyaret ettiklerini belirterek, “Şehrimizin gündemi ile ilgili hoş sohbeti ve gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi’nin Değerli Başkanı Hakan Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum”  diye konuştu.

Editör: TE Bilişim