Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye başkan adayı Hasan Tuç ve AK Parti MKYK üyesi ve Eskişehir Milletvekili  Harun Karacan’ı TÜMSİAD ağırladı.

Tümsiad Başkanı Ali Engiz, Ak Parti Mkyk Üyesi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı,Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses ve Tümsiad üyelerini Dernek binasında ağırladı.

"Her şey MARKA Eskişehir İçin"

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye başkan adayı Burhan Sakallı, TÜMSİAD Eskişehir Şubesi yönetim kurulu ve üyelerine projelerini anlattı. ‘’Yerelde siyaset olmaz, ben her kesimin başkanı olacağım ve Eskişehir’i marka kent yapacağım’’ diyen Sakallı, “ Gittiği yerlerde siyasi ayırım yapmadığım için sevgi seliyle karşılaşıyorum. Odunpazarı Belediye Başkanlığından sonra halkımız beni Büyükşehir’e İnşaallah taşıyacaktır. Buna inanıyorum’’ şeklinde konuştu. Sakallı Eskişehir'in Marka şehir olma yolunda termal turizm, sağlık turizmi, trafik ulaşım, yurtdışına tanıtımların olacağını ve ekonomik alanda yapacağımız çalışmalar la 10.000 kişiye artı istihdam sağlayacaklarını belirtti.

"Seçimden Zaferle Çıkacağız"

Sakallı, Eskişehirde Cumhur İttifakının seçimden zaferle çıkacağına olan inancının tam olduğunu ve yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik içerisinde teşkilâtlarımızla, ilçe belediye başkan adaylarımızla İttifakımız Milliyetçi Hareket Partisi ile birlik beraberlik halinde çalıştıklarımı vurguladı. Eskişehir'in vizyonuna değer katacak, milletin tamamını kapsayan hizmet sevdasını sürdüreceklerini söyleyen Sakallı, "Son 16 yılda Hükümetimizin Eskişehir de büyük hizmetler yapıldığını ve kimsenin görmezlikten gelemiyeceğini" Eskişehiri sizlerinde desteğiyle Ak Parti Belediyeciliğin de tüm mahallerimizi daha iyi yerlere getireceğiz” şeklinde konuştu.

TÜMSİAD Şube Başkanı Ali Engiz’de, Eskişehir'in sorunlarını çözecek milletin sorunları ile uğraşacak, ekonomiyi canlandıracak halkla içiçe olan Ak Parti belediyeciliğinin şehrimizde çalışkan başkanlara ihtiyacımız var. Siyasetten ziyade bu toprağın ekmeğini yiyen vatandaşlarımızın hizmet alma ve hizmet verme yarışındaki değer yargıları her zaman ‘Her şey Eskişehir için olmalıdır’’ ifadesini kullandı. Engiz, Sakallı ve Tuç'a çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim