AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan yapmış olduğu açıklamada hedeflerinin 2019 seçimleri olduğunu söyledi. Karacan büyükşehir belediyesini eleştirerek, "Hizmetlerimiz engelleniyor propagandası ile yıllardır çirkef bir algı yönetimi Yapanlara, Modern Sanat Müzesi temelini atarak kapak yapan Sayın Cumhurbaşkanımıza minnetlerimi sunuyorum" dedi.

Kongreye katılanlara teşekkür eden, "Reis'in yüzü gülsün, Eskişehir emin ellerde merak etmesin diye; aramıza fitne fesat sokmaya calışanlara inat gece gündüz çalışarak hazırlanan kongremiz Eskişehir’imize hayırlı olsun. Başta İl Başkanımız M.Dündar Ünlü olmak üzere hazırlıkları tamamlayarak Reisimize "Maşallah Eskişehir'e" dedirten tüm teşkilat arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Başta Odunpazarı ve Tepebaşı olmak üzere salonumuzun içerisine ve dışarısına teşrif eden tüm İlçelerimizdeki dava ve gönül dostlarıma teşekkür ediyorum. Son bir hafta içerisinde yaptığımız kongre davetimize "Seve Seve Katılırım" diyen gönül dostlarımıza ve kanaat önderlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Karacan, büyükşehir belediyesini eleştirerek, "Hizmetlerimiz engelleniyor" propagandası ile yıllardır çirkef bir algı yönetimi Yapanlara, Modern Sanat Müzesi temelini atarak kapak yapan Sayın Cumhurbaşkanımıza minnetlerimi sunuyorum" dedi.

Karacan ilk hedeflerinin 2019 seçimleri olduğunu ifade ederek, "Yeniden İl Başkanı seçilen Dündar başkanımı ve her biri birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarımı tebrik ediyor ve diyorum ki "Haydi dostlarım İlk hedefimiz 2019" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim