Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Biz yaşanılan acılar karşısında pes eden, acizleşen değil; aksine daha da güçlenen, daha da kenetlenen bir milletiz.” Dedi.

  Kurban Bayramı mesajı yayınlayan Destici, “Bayram paylaşmaktır.

Kimsesizin elinden tutmak,

Yoksulu anlamak, mazluma kuvvet olmaktır.

Bayram dayanışmadır, birlik beraberlik içinde bir olmaktır.

İnsanlığın yaralarını birlikte sarmak,

Umudun ışığını yeniden yakmak, Asker ocağında kucaklaşmak,

Memlekete gelip sevdiklerinle hasret gidermektir. Büyüklerimizi ziyaret edip dua almak, Bir yetimin başını okşamak, hastaya şifa olmaktır. Bazen de bayram bir mezar taşının başında Kur’an okumaktır.” İfadelerini kullandı.

  “Bir mübarek Kurban Bayramı’na daha Allah’ın izniyle erişmiş bulunmaktayız.” Diyen Destici: “Bayramlar sevinci, mutluluğu beraberinde getiren değerlerimizin yaşamasına vesile olan kıymetli ve özel günlerdir.

Biz isteriz ki ülkemiz ve tüm Müslüman âlemi olarak bayramları huzur içinde geçirelim. Ama hayat durmaz, dünya acılarla mutluluklarla birlikte dönmeye devam eder.”

  Destici, “Ülkemizi de son günlerde rahat bırakmadılar. Türkiye’yi ekonomik kaosa sürükleyerek mutsuz ve muhtaç hale getirmek istediler. Bunlar karşısında milletçe maddi manevi mücadeleler verdik. Sonrasında da aldığımız şehit haberleriyle canımızdan can gitti, ocaklara ateş düştü. Analar evlatsız, evlatlar babasız kaldı. Acılar dört bir yanımızı sardı.

Vatanımıza musallat olmuş hainler yüzünden bu bayram şehitlerimizin çocukları bayrama boynu bükük girecek, analarımızın öpülesi elleri evlatlarından uzak kalacak.

Biliyoruz hiçbir söz, hiçbir karar gidenleri geri getirmeye yetmeyecek. Ama boyun eğmeyeceğiz. Biz yaşanılan acılar karşısında pes eden, acizleşen değil; aksine daha da güçlenen, daha da kenetlenen bir milletiz.

Saflarımızı daha sıkı tutacağız, düşman karşısında tek vücut olacağız. Ayırmadan, ayrıştırmadan, hak ve vatan yolunda birleşeceğiz, birleştireceğiz.”

  Destici mesajını şöyle tamamladı: “Bu mübarek bayram arifesinde dünyanın dört bir yanındaki Müslüman Kardeşlerimizi de unutmayalım, onları da dualarımıza katalım. Zulme uğrayan, ezilen, savaş içinde olan tüm Müslüman Kardeşlerimizin Allah yâr ve yardımcısı olsun.

Biz zalimin karşısında, mazlumun yanında olmayı düstur edindik. Onlar için mücadelemiz bu zulümler bitene kadar devam edecektir.

Mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemiz başta olmak üzere, tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, yola çıkanların sevdiklerine sağlıkla, mutlulukla kavuşmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Bu mübarek Kurban Bayramı arifesinde tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

Editör: TE Bilişim