MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Mustafa Komar yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Bizleri birbirine yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Bayramlar; toplumun manevi bir zenginliği olup, birlik ve beraberliği perçinleyen, insani vasıfları ön plana çıkaran, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yükseğe çıktığı çok özel ve kutsal günlerdir.

Bayramlarda; dargınlık ve kırgınlıkları unutturarak, dayanışma ve yardımlaşmayı artırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.

Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır.

Toplumumuzda önemli bir yeri olan bu mübarek günlerin bizlere hatırlattığı en önemli unsur; kavga, öfke ve nefret gibi duyguların bir kenara bırakılarak, paylaşım, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi gibi duygularının yaşanabilmesine vesile olmasıdır.

Ama ne yazık ki ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar başta olmak üzere, komşu ülkelerdeki savaş, göç, kan ve gözyaşı hepimizi derinden etkilemektedir. Devletimiz geçmişte olduğu gibi bugünde dünyadaki mazlumlara, savaş mağdurlarına kucak açarak, dünyaya insanlık örneği vermeye devam etmektedir. Kan, acı ve gözyaşının hakim olduğu komşu ülkelerdeki ve tüm dünyada ki insanlık dramının bayram vesilesiyle bir an önce son bulmasını, dünya da huzur ve barışın hakim olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımın mübarek Kurban Bayramını kutlar, ilimize, ülkemize, Türk-İslam alemine ve dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini, hayırlara vesile olmasını diler, saygı ve sevgiler sunarım"

Editör: TE Bilişim