19. ve 20. Dönem DYP, 21. Dönem ANAP Eskişehir Milletvekili, 53. Hükümet’te Devlet Bakanı olarak görev yapmış olan İbrahim Dedelek, eşi Vasfiye Dedelek ve kızı Aybüke Dedelek’e İYİ Parti rozetleri törenle takıldı.

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Mehmet Pekdaş yaptığı kısa konuşmada Dedelek ailesine teşekkür ederek, “Sayın Bakanımızın Dedelek’in cesareti konusunda hiç kimsenin bir kuşkusu yoktur. Sayın Dedelek’in cesareti bize daha güç verecektir. Dedelek Aileine teşekkür ediyorum, bizi onurlandırdılar” dedi.

İYİ Parti Merkez Danışma Kurulu üyesi  olan İbrahim Dedelek yaptığı konuşmada,  Eskişehir'de hiç parti ayırmadan herkesi Eskişehir’in evladı olarak kabul edip hizmet yaptığını söyledi.

Aramızda MHP, ANAP, DYP , sosyal demokratlar olduğunu vurgulayan Dedelek şunları söyledi:

“Biz neden İYİ partiden toplandıktan. 15 yıllık despot rejime karşı mücadele veremediler. Partinin kişiliğinde gidilir ama ruhunu satan kişinin peşinden gidilmez, ölsem de gitmem.

1989 seçimleri Tansu Çiller bir bayan hanım belediye başkanı istiyorum dedi. Meral Akşener hanımı Kocaeli’ne getirdik. Sefa Sirmen rakip tanımıyordu. Geldi ve bir giriş o giriş. İnatla, inançla, sabırla yükseldi. Namuslu dürüst bir insandır. Onun abisiyim. Nasıl bunun peşinden gidilmez.

Sizlerle birlikte güzel politika yapılacağız. Güzel günler yaşattık inandığımız partilerde. Adaletli bütün insanları partiye gelenleri eşit gören başkanlarla birlikte çalışacağız. Hizmet için varım. Partiyi tek tek kurumsal olarak ele geçirmeye çalışmasın. Buraya gelenlerin hepsi iyi insanlardır. Hiç zengin olmadım üç dönem koşarak milletvekili oldum. Ben Türk Milliyetçisiyim.

Birbirinize söyleyin parti kavgayla başlamasın.

Meral Hanımın akil danışmaları var. Meral Akşenir milliyetçidir.

İnşallah sahaya ineceğiz. Beraberce çalışacağız. Hanımefedilere ve gençliğe çok iş düşüyor.

Başkanlık seçiminde önde çıkacağımıza inanıyorum.”

Editör: TE Bilişim