DEVA (Demokrasi Ve Atılım)  Partisi Eskişehir Odunpazarı 1. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Deva Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Gökmen Göksel başkanlığında oluşan Odunpazarı İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluştu: "Selin Demirci, Figen Kurt, İsmail Gökçe, Çağlar Soy, Oğuzhan Yücesan, Ayfer Gürcan, Mehmet Alp Agartan, Adem Aslan, Bilal Kalkan, Raşit Banlı, Serhat Özdil, Süleyman Kılıç, Fahrettin Özkan, Sefa Turgut Altınkök, Mesut Çıtak, Selim Avcı, Hatice Kara, Mehmet Salih Turgut, Çelik Erimez." Kongreye DEVA Partisi İL Başkanı İmail Haşim Ateş de katıldı. 

Deva Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Gökmen Göksel  kongrede yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da mesajında değindiği üzere, demokrasi ve atılım partisi Türkiye’nin içinde bulunduğu çıkmazlara deva olmak için kuruldu. Bu amaç, partinin her kademesindeki her bireyin özverili ve inançlı şekilde çalışmasıyla gerçek olabilir. Bizler, yaşadığımız kentin, her mahallesinde, her sokağında, her bir Eskişehirli vatandaşımızı kucaklayacak, ötekileştirmeden, öfke dilinden uzak, kardeşçe, farklılıklarımızdan beslenerek, Eskişehir’i hak ettiği konuma getireceğiz. Ülkemiz; insan hakları ve özgürlüklerin kısıtlandığı, kadına şiddetin körüklendiği ve meşrulaştığı, hukukun örselendiği ve adalete olan inancın giderek eksildiği, demokrasinin ve demokratik kurumların zayıfladığı, korku siyasetiyle toplumun kutuplaştırıldığı, paranın değer kaybettiği, işsizliğin başını alıp gittiği bir dönemden geçmektedir.

Ülkemizin başındaki kötü yöneticilerin demokrasiden uzak otoriter rejime kayan tutumlarının üstüne bir de kentimizin köhnemiş siyasetçilerinin kötü yönetimleri eklenmektedir. Toplu ulaşım ve kent içi trafik sorunları, hepimizin severek tükettiği Kalabak Suyu’nun halk sağlığını hiçe sayarak hijyenik olmayan koşullarda işlenmesi ve sunulması, alt yapı ve üst yapı çalışmalarında yaşanan aksaklıklar, Şehir Hastanesi ve bölgesinde belediyecilik namına hiçbir şey yapılmaması bu sorunlardan sadece birkaç tanesidir. 75. Yıl Mahallesi, Emek Mahallesi, Erenköy Mahallesi ve Huzur Mahallesi gibi pek çok mahallede yerel yönetimin hizmet eksikliğini maalesef görüyoruz.

Artık nefretten beslenen, ayrıştırıcı ve yozlaşmış siyasetin bitmesi gerektiğini düşünen herkesi Deva Partisi’ne davet ediyorum. Demokrasi ve Atılım Partisi üyeleri olarak bizler; Eskişehirimize ve tüm Türkiye’ye hizmet için çalışacağız. Kentimiz geleceğimizdir. Çocuklarımızın güvenle büyüyecekleri, yaşlıların sadece lafta değil gerçekten hem hürmet görecekleri hem de hizmet alacakları, kent ekonomisinin gelişmeye açık, Türkiye’nin öncü kentlerinden birisi haline geleceği, üniversite öğrencilerinin Eskişehir ile iç içe yaşayacağı, yeşil bir Eskişehir istiyoruz”

Editör: TE Bilişim