DEVA Partisi İL Başkanı İsmail Haşim Ateş ve beraberindeki heyet, Eskişehir il başkanı Mehmet Ektaş’ı ziyaret etti. Yoğun siyasal gündemin değerlendirildiği toplantının önemli bölümünü; pandemi ortamında yaşanan ekonomik kriz, esnafın ve vatandaşın yaşadığı ağır iktisadi buhran, hükümetin yeni anayasa taslağı, Boğaziçi Üniversitesinde yaşanan olumsuz gelişmeler, erken seçim gibi konular oluşturdu.

Ülkenin ve şehrin sorunlarının iki parti yöneticilerince istişare edildiği toplantıda başkanların konuşmasın da sık sık daha fazla işbirliğine vurgu yapıldı.

Deva Partisi il başkanı Ateş, yaptığı konuşmada, “Genel Başkan Ali Babacan’ın, Sayın Meral Akşener ile güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönülmesi konusunda birlikte çalışma kararlılığı içinde olduğunu ve geçtiğimiz günlerde iki liderin bir araya geldiğini” belirtti. İYİ Parti il başkanı Mehmet Ektaş ise “Birçok noktada ortak anlayışımız olduğunu görüyoruz, şehrin ve ülkenin sorunları için daha sık görüşme ve istişarede bulunma arzusundayız. Teşkilat çalışmalarına devam etmekte olan DEVA Partisine başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim