Demokrat Parti İl Başkanı Nazım Dölekçekiç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 49 projenin toplu açılış töreninde açılışı yapılan projelerin tek tek açıklanmasını istedi.
 Halkın hayır oyu vermesi için kampanyalarına  devam ettiklerini belirten Dölekçekiç, “Neden hayır diyoruz? İktidarın dediği gibi istikrar için değil, istikbalimiz için hayır diyoruz.  Anayasa değişikliğini milletimize dayatan iktidar şöyle diyor. Evet derseniz terör bitecek, istikrar gelecek. O zaman sormak istiyorum. Eğer hayır çıkarsa siz 15 yıldır iktidardasınız, istikrarı siz mi sağladınız? Terör bitti mi? Bunu itiraf edin. 15 yıldır yaptıklarınız milletin gözü önünde. İstikrarsızlığı ve terörün bitmemesini kabul mü ediyorsunuz” diye sordu.
71 yıl önce Milli Şef'liğe karşı çıktıklarını belirten DP İl Başkanı Nazım Dölekçekiç, şimdi de Milli Şef'liğe karşı çıkarak referandumda hayır diyeceklerini bir kez daha yineledi.  Devlet garantili evet mitingleri yapıldığını kaydeden Dölekçekiç, “ Toplu açılış töreninde nerelere ne açıldı sormak istiyorum. Kaç para harcandı sormak istiyorum. Bu sorulara cevap verin. Evet, mitinglerinde devlet imkânları kullanılıyor ve harcanıyor. Hayır, oyu verecek olan vatandaşlarımızın da bir nevi hakkı yeniyor” şeklinde konuştu.
Dölekçekiç, 26 Mart  2017'de Gar düğün salonunda DP genel başkanı Gültekin Uysal'ın katılımı ile tüm Eskişehirlilere açık bir Halk toplantısı yapacaklarını sözlerine ekledi. 
 
Editör: TE Bilişim