Demokrat Parti İl Başkanı Nazım Dölekçekiç , CHP İl Başkanı Sinan Özkar’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma tepki göstererek İsmet İnönü’nün “Hadi canım sende” sözü ile yanıt verdi.
 CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar imzalı gönderilen kısa mesaj ve sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım tepki toplamaya devam ediyor. Bu tepkilere DP il Başkanı Dölekçekiç’te katıldı. Özkar’ın mesajına DP İl Başkanı Nazım Dölekçekiç de sert sözlerle eleştirdi.  “Onların milli şefi olan İsmet İnönü’nün sözleriyle cevap vermek istiyorum. Hadi canım sende” diyen DP İl Başkanı Nazım Dölekçekiç şunları söyledi:
“Camiye siyaset sokmanın en çarpıcı örneklerinden birini yaşıyoruz. Terörle mücadelede terörü yalnız bırakacaksınız ki kökünü kurutacaksınız. Camiye siyaset sokmak teröre destek çıkmak anlamındadır. Bu nedenle İl Başkanı’nın sözlerini şiddetle kınıyorum.”
 
 Özkar ne demişti?
Şehidimiz Jandarma Uzm.Cvs.Mehmet Arıyeşil’in cenazesi 26.11.2016 cumartesi günü Reşadiye Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı  sonrasında Seyitgazi ilçesi Ayvalı Mahallesi’nde defnedilecektir.Katil PKK işbirlikçi AKP diye haykırmak için katıl. Kurtuluş CHP ile olacak.Şehidimize Allah’ tan rahmet diliyorum
 
Editör: TE Bilişim