DSP Eskişehir İl Başkanı Hüdaver Bekler, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediye başkan adaylarını tanıtarak seçime halkla ittifak içinde gireceklerini söyledi.

DSP’nin Eskişehir veya Türkiye genelinde hiçbir siyasi parti ve adayla ittifak yapmayacaklarını ifade eden Bekler, “Demokrasi adına Büyükşehir Belediyesi dahil Eskişehir’in tüm ilçelerinde kendi adayları ile ve Halkımızla ittifak içerisinde seçimlere girecektir. İleride günlerde de diğer ilçe belediye başkan adaylarımızı da açıklayacağız” dedi.

Bekler, merkez ilçe belediye başkan adaylarını şöyle tanıttı:

“Odunpazarı Belediye Başkan Adayımız Sayın Fatih Altaş; Balıkesir Üniversitesi Elektronik, Anadolu Üniversitesi Adalet ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümleri olmak üzere 3 üniversite mezunu olup, şu anda da İşletme Yönetimi Yüksek Lisansını yapmakta olan genç Demokratik Solcu bir arkadaşımızdır.

Tepebaşı Belediye Başkan Adayımız Erdal Ersoy; Partimizin kuruluşundan bugüne parti üyemiz olan Demokratik Solcu, 2009 ve 2014 yıllarında 2 dönem Tepebaşı Belediyesinde Belediye Meclis Üyeliği yapmış olan değerli bir arkadaşımızdır. “

Editör: TE Bilişim