CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Kızılinler Köyü ve Yukarısöğütönü Mahallesi’nde düzenlenen yağmur dualarına katıldı, çiftçilerle sohbet etti.
 
CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Kızılinler Köyü ve Yukarısöğütönü Mahallesi’nde düzenlenen yağmur dualarına katıldı. Çiftçilere bereketli bir yıl dileyen Çakırözer, “Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden birinin yaşandığı böyle günlerde bir arada olmak hepimiz için onur verici. Tüm çiftçilerimize bereketli bir yıl, yüzlerinin güldüğü, emeklerinin karşılığını alığı bir hasat dönemi diliyorum” dedi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yağmur dualarında Eskişehir’in köy ve mahallelerinde yurttaşlarla bir araya gelen Çakırözer, Kızılinler Köyü ve Yukarısöğütönü Mahallesi’nde yağmur ve şükür dualarına katıldı. Çakırözer, çiftçilerle sohbet etti, ekim dönemine ilişkin bilgi aldı.
ÇİFTÇİMİZ DAHA ÇOK DESTEKLENMELİ
Ziyaretleri sırasında çiftçilerin sıkıntı ve taleplerini de dinleyen Çakırözer, “ Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinin yaşandığı bu günlerde burada sizlerle bir arada olmak mutluluk ve huzur verici. Hepimiz çiftçilerimizin hangi koşullar altında üretim yapmaya, ekmeğini kazanmaya çalıştığını biliyoruz. Çiftçiler borç batağı içerisinde ve girdi fiyatları sürekli artıyor. Tüm bunlara rağmen ürün satış fiyatları son yıllarda neredeyse aynı düzeylerde seyrediyor. Çiftçilerimiz tarlalarını ipotek ederek kredi kullanmak zorunda kalıyor. Bizler her zaman üreten çiftçimizin yanındayız ve ekmeğini topraktan çıkaranların daha çok desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim