Demokrat Parti Eskişehir  Odunpazarı ilçe başkanı Hüseyin Özcan, Kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu.

 Bu gün ülkede üretimin tamamen durduğu esnafın siftah yapamadan iş yerini kapattığı günler yaşandığını belirten Özcan, “ Doların yükselişinde rekor kırdığı zor günler geçirmekteyiz. Mevcut siyasi iktidarın basiretsiz ve bilinçsiz tutumları ile bakanlar adeta birbirleriyle top çevirir gibi laf çevirmekte. Günlük siyasi algılarla ekonomi güllük gülistanlık gösterilmekte çok bilmiş ekonomi yöneticileri paramızda sıkıntı yok, dolar değer kazanıyor deme cesaret ve cahilliğini göstermektedir.135 milyar liralık süper teşvik projeleriyle birileri yine zengin yapılmaya çalışılmakta ama Bağ kurunu vergisini, kirasını ödeyemeyen esnaf ve tüccar için hala bir şeyler yapılmamakta” dedi.

İlçe başkanı Özcan, Yaşa takılan emekli vatandaşların yaşadığı sıkıntıya da değinerek “Ülke genelinde yaşı bekleyen üç buçuk milyon vatandaşımızın talepleri dikkate alınmıyor. Bu insanlar mağdur edildi. Mecliste çıkarılacak yasayı beklemekte ama hükümet bu vatandaşlarımızın sesini duymazdan geliyor “ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim