CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, Eskişehirli gazetecilerinin hem yeni yıllarını hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlamak amacıyla Porsuk Konuk Evi’nde bir kahvaltı düzenlediler.

Kahvaltıda bir konuşma yapan gazeteci kökenli CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir basının Türkiye'de her türlü sıkıntıya rağmen yıllardır görevini yerine getirdiğini belirterek “Türkiye'ye örnek habercilikli yapmakta, bir meslektaş olarak gurur duyuyorum” dedi.

Önümüzdeki yıllarda gazetecilik anlamında daha iyi olmasını vurgulayan Çakırözer, “Meslektaşlarımızın halkı bilgilendirmek görevini rahatça ve özgürce yapabilir. Emeğiniz için teşekkür ediyorum. Eskişehir kamuoyunu aydınlatmak için verdiğiniz emek için teşekkür ediyorum. Karşılığını alabildiğiniz, rahatça özgürce çalışabileceğiniz bir ortam diliyorum. 2019 yılında yaşadığımız olumsuzlukların bitmesini istiyorum” diye konuştu.

Milletvekili Dr. Jale Nur Güllü’de yaptığı konuşmada gazetecilerin ‘gün’lerini kutlayarak, “Eskişehir kamuoyunu aydınlatmak için verdiğiniz emek için teşekkür ediyorum. Karşılığını alabildiğiniz, rahatça özgürce çalışabileceğiniz bir ortam diliyorum. 2019 yılında yaşadığımız olumsuzlukların bitmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra milletvekilleri Çakırözer ve Süllü gazetecilerle ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

                                                                                                                                                          

Editör: TE Bilişim