Brüksel Bölge Parlamentosu milletvekili ve Meclis Başkanvekili Emin Özkara, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ile Kanal 26 Televizyonu’nun ziyaret ederek, önemli mesajlar verdi.

Brüksel Bölge Milletvekili ve Meclis Başkanvekili Emin Özkara, Eskişehir’de temaslarda bulunarak, Eskişehir, Emirdağ, Afyon ve yöre ile Brüksel arasında önemli bir işlev görecek olan “Kültür Köprüsü’nün kurulacağını söyledi.
Yeni seçim dönemi çalışmaları için Türkiye’ye gelen Brüksel Bölge milletvekili ve Meclis Başkan Vekili Emin Özkara, önce Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Eskişehir Milli irade Gazetesi sahibi, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile bir araya geldi.
İki Emirdağlı’nın Eskişehir buluşması sıcak sohbete dönüştü. Milletvekili Emin Özkara, Brüksel’de tekrar aday olduğunu ve 26 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak seçimlere 17. Sıradan girdiğini açıklayarak, Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’de siyaset yapmanın zorluklarına dikkat çekti.
Başkan Karaca ise, Brüksel’de yaşayan hemşerilerimize sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Belçika Türk Toplumu’nun temsili ve siyasette yer alınması çok önemli. Sizlerle gurur duyuyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, birbirinize destek olarak çalışmaları sürdürünüz” nasihatte bulundu..

KANAL 26’YA ZİYARET
 Daha sonra beraberinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca olduğu halde, Eskişehir’in önemli medya kuruluşlarından biri olan Kanal 26 Televizyonu’nu ziyaret eden Brüksel Bölge milletvekili ve Meclis Başkanvekili Emin Özkara’yı, Kanal sahipleri Yaşar Abacı ve İlhan Yalçın birlikte karşıladılar.
Milletvekili Emin Özkara, aynı zamanda kanala röportaj için gelen Odunpazarı Belediye Başkanı  Av. Kazım Kurt  ile İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Salih Karabacak ile bir araya geldi.
Sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada siyasetçiler birliktelik mesajı vererek, seçimlerin ülkeye hayırlı olması dileğinde bulundular ve Emin Özkara’nın ziyaretinden oldukça memnun kaldılar..
Ziyarette Kanal sahiplerinde Yaşar Abacı, milletvekili Emin Özkara’ya anlamlı bir hediye takdim etti.
Aslen Osmanlı imparatorluğunun kurucu değerlerinden biri olana Karakeçili Aşireti Karaoğlan boyundan olan Emin Özkara’ya 1.Murat’ın tablosunu hediye etti.
Daha sonra Milletvekili Emin Özkara ile birlikte  Kanal 26 Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Emin Özkara, Belçika’da siyasette var olmak için birliktelik şart..Bunun için herkesin elini taşın altına koyması ve seçici olması gerektiğini söyleyerek,herkesin mutlaka sandık başına giderek, tercihli oy kullanması gerektiğini belirtti.


 

Editör: TE Bilişim