AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, İlçe ziyaretlerini sürdürüyor. Dış İlçelerden sorumlu  Koordinatör Vekil olarak görevlendiren Günay ilçeleri bir an olsun bırakmıyor. Bugüne kadar Günyüzü, Han, Alpu, Mihalgazi, Sivrihisar, Mahmudiye,  ve Sarıcakaya İstişare toplantılarını yapan Günay , Seyitgazi İstişare toplantısını da tamamladı.

24 Haziran seçim sonuçlarının değerlendirildiği ve 2019 seçimleri için yol haritasının ortaya konulduğu Seyitgazi istişare toplantısına anakademe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları yürütme kurulları üyeleri ile katıldı. Prof. Dr. Günay AK Parti teşkilatının çalışmaları için teşekkür etti.

AK Belediyecilik ile buluşan Seyitgazi’nin bu konuda ne kadar şanslı ve güçlü olduklarını vurgulayan Günay, “Belediyecilik anlayışı AK Parti için ‘Ben vatandaşıma nasıl hizmet edebilirim’. AK Parti olarak en büyük gücümüz, teşkilat yapımız ve birlikteliğimizdir. Seyitgazi’deki çalışmaları yakından takip ediyoruz ve teşkilatımızın arkasındayız. 2019 Yerel Seçimleri için parti disiplini içinde her bir teşkilat üyemiz, kadınlarımız ve gençlerimiz ile omuz omuza çalışcağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, belirlediği adaylarla hepimiz gece gündüz çalışacağız’’ şeklinde konuştu. Seyitgazi istişare toplantısı için ilçeye giden Günay ilçe kahvehanesinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Editör: TE Bilişim