CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, 3 Aralıķ Dünya Engelliler Günü nedeniyle  bir açıklama  yaptı. Açıklama şöyle; "Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında kabul edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü , engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekilmesi ve farkındalık oluşması açısından önemli bir gündür. Engelleri aşmak bir inanç meselesidir. Başarının anahtarı öncelikle inanmaktır. Başarılarıyla bizleri gururlandıran, azim ve kararlılıklarıyla hepimize ilham kaynağı olan engelli kardeşlerimiz buna en güzel örnektir.

     Hayatın tüm alanlarında, sporda, sanatta, edebiyatta, siyasette, eğitimde, sivil toplumda, iş dünyasında; tüm zorluklara rağmen, engelli kardeşlerimizin sergiledikleri mücadele, gerçekten takdire şayandır.

      Fiziki engellerin değil, kalplerdeki engellerin sorun olduğu bilincinin tüm topluma yayılması; zihinlerdeki engellerin kaldırılması ve engelli vatandaşlarımızın bizim bir parçamız olduğu gerçeğinin idrak edilmesi çok önemlidir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, toplumda engellilik konusunda farkındalık oluşturması ve engelli yurttaşlarımızın sorunlarının çözümünde her kesimin katkı vermesi dileğiyle, tüm engelli bireylerimize , ailelerine sağlıklı ve engelsiz mutlu bir yaşam diliyorum" seklinde sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim