Saadet Partisi Teşkilatı tarafından yapılan İl Divan Kurulu toplantısı konuşan SP İL Sorumlusu Bahattin Elçi, davanın Erdoğan gitsin, Karamollaoğlu gelsin olmadığını dile getirrer Erdoğan’ın da dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Saadet Partisi İl Sorumlusu Bahattin Elçi, yaptığı basın açıklamasında, 1 Mayıs tarihinde partilerinin Cumhurbaşkanı adayını açıklayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Saadet Partisi olarak düşüncelerini de açıklayan Elçi, “Bizim için Erdoğan gitsin Karamollaoğlu gelsin değildir dava. Dava bir kimsenin şahsında yargı, yürütme, bütün imkânlar, bütün güçler toplanmasın. Güç zehirlenmesi çıkıp da yanlış kararlar ve zararlar verilmesin diyedir. Dolayısıyla bu anlamda bizim bakışımız ilkeseldir, kişisel değildir” dedi.

Bir kişiye gücünün fazlasından yüklemenin o kişiye zulüm olduğunu aktaran Elçi, “Biz millet olarak Erdoğan’a fazla yük yükledik. Ve ona zulmettik. Artık ona zulmetmeye hakkımız yoktur. Onu dinlendirmemiz lazım. Onun dinlenmeye ihtiyacı var” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim